Konu
:
Korku Sayesinde Astrale Çıkış Garantisi Yok
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Öncelikle iyi forumlar
Arkadaşlar ben korkum yüzünden son bir yıldır istem dışı astrale çıkıyorum
Nasıl mı oluyor ?; Balkonumuzdaki kombi her gece saat 03:00 da patlıyor, poff diye bir ses çıkarıyor
Korkuyla irkilerek astrale çıkmamı sağlıyor bu gün bu forumda gezdim ve tekniklere baktım
Hepsi bilinciniz yerindeyken yapılması gerekiyor fakat bu yöntem öyle değil
Aşırı basit ve yüksek ihtimalli bir yöntem
"UNUTMAYIN Kİ YÖNTEMLERE %90, %80, %70 YADA GARANTİLİ" diye bir kural koyamazsınız
Her insana göre değişir ama bu yöntem bu forumdaki bir çok insanın işine yarayacaktır
Artık başlayabiliriz ihtiyacımız olan şeyler 1 adet bilgisayar, Windows Media Player, Alarm Clock
ve korkmanız için bir waw ses efekti(Patlama olabilir)
"Windows Media Player"ı açıyoruz ilk önce slow müzikleri sıralıyoruz 4-5 tane kadar toplam süreleri 15-20 dakika olsun ve tekrarlama kapalı olsun
Sonra "Alarm Clock"ı açıyoruz ve şarkıların bitişinden 2 dakika sonrasına alarm kuruyoruz
Alarmı kurduktan sonrada patlama ses efektini alarmın çalma sesi olarak atıyoruz
Sonrasında yatağımıza geçip slow müzikleri dinleyip gevşiyoruz uyku moduna giriyoruz
Müziklerin bitimine doğru sızıyorsunuz ve patlama meydana gelince korkup yerinizden sıçrıyorsunuz
Arkanıza birde bakıyorsunuz ki bedeniniz hala yatakta
YARDIMIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA
Alarm Clock:
http://www
com/-32081p
html
bu linkten indirebilirsiniz
Bilgisayarımda deep freeze olduğu için patlama ses efektim silindi link veremiyorum kusura bakmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul