Yalnız Mesajı Göster

Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?

Arkadaşlar bende bir çok arkadaş gibi astral seyehat gerçeğine merak sardım çoğunuza şaka gibi gelicek belkide inanmıyıcaksınız ama 1 günde 8-9 saat denemelerim oldu bunun için hazırlanan müzikleri sesleri falan denedim en son gelebildiğim nokta ise önce ayaklarım uyuşuyor sonra ellerim çınlamaları duyuyorum iyice uyuşmak için biraz daha bekliyorum ve çıkmak için kullanılan yöntemleri deniyorum sırayla çoğu yöntemi denedim farklılık olmadı İP yöntemi denediğimde karın kaslarımın olduğu yerde hafif krampa benzer bişey yaşadım diyebilirim fakat gene çıkışı gerçekleştiremedim yeteri kadar zihnimi boşaltmadığımı düşündüm ve bunun için kullanılan müzik ve ses tarzı şeyleri denedim kulaklığı takıp yatağıma uzandım ve herşeyi baştan tekrarladım karnımda kramp tarzı şeyi gene hissettiğimde ip yöntemi ile çıkmaya çalıştım sanki çıkıcakmış gibi oluyorum ama bir saniye sonra sırtımın yataktan kalktığını hissediyorum yani çıkmak yerine beynim vucudumu kaldırıyor Benim gibi sıkıntıları olan birçok arkadaş olduğundan eminim ve bu astral seyahat hakkında gerçekten bilgisi olan ve bu deneyimi yaşamış birinden yardım bekliyorum Okuyup cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum Gerekirse 10 yıl hergün uğraşıcam artık takıntı haline geldi bunu başarmam lazım

Alıntı Yaparak Cevapla