Yalnız Mesajı Göster

Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?

TheFurjean Nickli Üyeden Alıntı

anladığım kadarıyla forumdaki yazıları okumamışsın kaynakları filan boş ver spatyomdaki yazıları okursan sana yeter gece deniyeceğim diyorsun gece en olmayacak zaman astral projeksiyon için koca bir gün geçirmişsin ,kafanda bir sürü düşünce var , nasıl astral projeksiyon yapasın ki temiz bir uyku çektikten sonra denemelisin zihnin en boş olduğu zaman bu zamandır çünkü
sabah kalkıyorsun yorganı üstünden kaldırıyorsun , mumya gibi uzanıp bekliyorsun uyuşmalar , çınlamalar , uğultular filan olacak , kalbinin hızlı çarptığını zannedeceksin , hiç heyecanlanmaman , hiç bir şey düşünmemen lazım 0 düşünce modu içinde farkındalık çalışman lazım olayları akışına bırakman lazımsadece son aşamada teknik uygulaman ve görüntü imajine etmen gerekiyor hepsi bu kadar

Kardeşim inan yazdıklarına benzer tonlarca yazı yazıyor ama bana yardımcı olup özellikle şunlar şunları yap dersen yani olayı tam anlamıyla kavrayamadım bazı yazılar okudum direk daldım mevzuya ben bu forumda sadece bana değil herkeze lazım olabilicek bir ton bilgi var yanlız ben okuduğum zaman mantığını tam olarak kavrayamadım aslında çok basit bir olay bende farkındayım ama bana birisinin bak arkadaş bu olayı şöyle şöyle şöyle şöyle yapıcan demesi lazım umarım anlattım sadece kendim için değil belki aynı sorunları yaşayan tonlarca arkadaş vardır verilen cevapları sabırsızlıkla belkiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla