Yalnız Mesajı Göster

Voodoo Talismanları

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Voodoo Talismanları

ptahba Nickli Üyeden Alıntı

bilmeyen için büyük tehlikeler taşıyan yazacaktım son paragrafta yanlış yazmışım kusura bakmayın

Voodo ayinleri ve talismana enerji yüklemek bedene giren loa'nın orda kalmasını sağlamak için ritüele ve topluluğa ihtiyaç vardır

Tılsımların altına açıklama yazarken gerçek tılsımlar bunlarmış gibi yazmışsınız veya ben yanlış anladım Mesela birinde demişsiniz ki "Bu talisman eski voodoo doktorları tarafından, ritüellerde gücü büyük oranda arrtırmak için kullanılmıştır Bu talisman ile majikal enerjinizi çok yüksek boyutlara çıkarabilirsiniz"

AMa bunlar gerçek değil voodo ile alakası yok, tılsımlar karma saçmalık içinde pagan simgelerde var runik simgelerde

Voodoo Charms :: Pagan Dreams Buyrun bu linkte de aynı semboller sizinki ile birebir satıyorlar İnanın satıyorlarsa gerçek değildir

ona bakacak olursanız safranda aktarlarda satılıyor baktığınız zaman pilavlara bile konuluyor diye geçiştirriz tıpkı sizin kolye ucu diye geçiştirdiğiniz gibi ama işlevvine baktığınızda neler yapılabildiğini herkes biliri

sizin gösterdiğiniz link evet vardır ama ben o vermiş olduğunuz linki daha yeni gördüm bu çekiller heryerde vardır neden? birileri zamanında nete atar tabiri caizse elden ele dolaşır tıpkı bunun gibi siz nasıl yorumlarsanız yorumlayın sende biliyorsunki bunlara enerji verildiğinde nelerin olabileceğini neyin konusu yazılıyor anlamadım burada?

Alıntı Yaparak Cevapla