Konu
:
Düşündüğümün Gerçekleşmesi..
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Shadow bende kendi yorumumu katmak istiyorum, bunun adı nedir bilmiyorum ama ciddi sölüyorum okey oynuyoruz mesela yanımdaki adamın taş attığı yere bakıyorum tam taş atıcakken aklıma bir sayı geliyo ve bi bakıyorum onu atmış, rastgelmiştir dedim tekrar denedim ve gine aynısı oldu, ve bu yaptığım şeyi ben düşünmeye çalışmadığımda konsantre olmadığımda yapabiliyorum, konsantre olunca aklıma başka başka sayılar geliyo olay bozuluyo aslında eğlenceli birşey adını bilmesemde geliştirilebilcek bi özellik olduğunu düşünüyorum
Belkide bi harita vardir o haritaya girdiğimizde o haritanın sinyalleri sırasıyla beynimize gönderilir ve bize yakınlaşınca ister istemez görürüz çok az rastlarız
bundan 2 hafta önce rüyamda lisedeki bi arkadaşımı gördüm ve kızı 6 aydır görmüyodum
ve ertesi gün sınava girmedim canım sıkıldı eve dönerken metro da gördüm aslında bunun gibi 10larca örnek yaşadım arkadaşları okumaktan sıkmamak için yazmıyorum ve hepsi buna benzer bence bu özel bi güç filan değil her insanın yaşadığı birşey
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul