Konu
:
Duru Görü Ve Aura
Yalnız Mesajı Göster
Duru Görü Ve Aura
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Duru Görü Ve Aura
Bazen öyle enteresan dejavu tarzı olaylar yaşarsınız ki anlatılamaz sadece yaşanılır
Mesela ben, bazen ki bu benim elimde değil konsantrasyonla ya da bilinçli medite olmaklada ilgisi yok pek, birden oluşan flashback tarzı görümler yaşarım
Mesela derimki hiç alakasız bir anda sanki gökten vahiy inmiş gibi az sonra telefon çalacak ve Hakan adlı biri arayacak, tanımam etmem sanki rüya tarzı bir yaşantı
Ve olay birebir gerçekleşir
Bazende dejavu tarzı olaylar yaşarım
Evet ben buraya daha önce gelmiştim şeklinde tuhaf bir duygu
Bir inanışa göre insanların, yerlerin, mekanların, nesnelerin farklı birer auraya (açılımı ruh yada enerji) sahip olduğu kabul edilir
Evet bu bencede doğru
Geçmişteki yaşantılarımda elde ettiğim deneyimle buna katılıyorum
Bir insanın aurasını taşıyan bir eşyasından dahi bazı şeyler hissedebilirsiniz
Bu medium (medium kavramını medite olabilen anlamında kullanıyorum) tarzı bir yaşantı aslında
Lineer mantıkla açıklanabilecek bir durum değil daha çok quantum mantığıyla anlaşılabilecek bir olgu sanırım
Evet garip ama gerçek
Duru görü (clair voyance) yeteneğim sayesinde insanların auralarını görebiliyorum
Ve o insanla hiç bir sözsel iletişimim olmasa dahi enerjisinin negatif mi yoksa pozitif mi olduğunu algılayabiliyorum
Beş duyu ötesi algılamalar diyor buna işin akademisyenleri
Hala araştırılan bir olgu
FBI da falan bu tür insanları olay yeri incelemede kullanıyorlarmış
Felsefi olarak bakarsak Budizm deki nirvana yada ataraxi durumuna benziyor aslında duru görü yani bir nevi farkında olduğunun farkına varma durumu
The Awakened Warrior adlı bir kitabında Carlos Castenada bu tür yaşantılara değinir ve kızılderililerin duru görü yetenekleri olduğundan bahseder
Eğer doğayla içiçe uyumlu sevgi dolu bir yaşam sürer, yediğimiz ekmeğin, içtiğimiz suyun, teneffüs ettiğimiz havanın tadına varabilirsek ve bilinç durumumuzu yükseltmeyi başarabilirsek çok daha mutlu bir yaşam sürebiliriz
Şimdilik bu kadar
Daha sonraki yazılarımda ayrıntılara değineceğim
İlk adım hissederek yaşamak ve farkında olmak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul