Yalnız Mesajı Göster

Yeni Başlayanlar İçin Astral Seyahat

Eski 08-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Başlayanlar İçin Astral Seyahat

Astral Seyahat yapınca Ne Oluyor?Bu işin Sonu Nedir?

Astral seyahate çıkınca hiçbirşey olmuyorCounter strike oynarken ölünce free look mode varya aynı onun gibi oluyorsunuzherşeyi görebiliyorsunuz sadecegördüğünüz şeyler buradakilerin aynısısadece hızlısınız ve görüntüler birazdaha net ve kamera açılarıyla görüyorsunuz herşeyi

Varlık görme olayına gelince ilk aşamalarda neredeyse imkansızÇünkü onlar buralarda takılmıyorlarUzaydalarKoskoca evrende işleri güçleri yok sizin odanızdamı takılıcaklarZaten sabit durma söz konusu değilİstediğiniz anda istediğiniz yerde olabiliyorsunuzKimse gelip sizinle uğraşmazTenezzül etmez

Astral seyahat biryerlerde dolaşmaktan ibaret değilBir süre sonra uzayda dikine yükselerek farklı bir boyuta geçiyorsunuzO boyutta uzayda evler şelaleler görüyorsunuzO görüntüler imajinasyonOrada bir yaşam varO boyutta diğer varlıklar yaşıyorSiz nasıl oraya geçebiliyorsanız onlarda buraya geçiyorOrada insan sayısı çok az buradada diğer varlıkların sayısıGörüntü olarak herşey aynı ve eşitHerkes ruh halindeOnların sizin insan olduğunuzu anlaması sizin onların başka varlık olduğunu anlaması çok zorO boyutta telepatik olarak iletişime girebiliyorsunuzZaten diğer varlıklar böyle iletişim kuruyorlarSizinle tanışınca çeşitli toplantılarına katılabiliyor anlaşmalar yapabiliyorsunuzBu anlaşmalarda onlardan birisi size yardım etme sözü veriyor sizde karşılığında onlara istediği şeyi veriyorsunuz

Siz diyorsunuzki ben medyum olucam fal bakıcamSen istediğin zaman bizim boyutumuza gelebiliyorsunSen aynı zamanda hep bu boyuttasın hızlı hareket edebiliyorsun vsBen fal bakarken sana sorayım sen bana yardım et

Sonra ben medyumum diye ortalıkta geziyorsunuzOnların ne istediği ise çok acıBu yüzden medyumların tipleri ortada

Astral seyahat denen olay bu kadardırHer seviyesini yaşadım 6 yıldan fazla uğraştımElime geçen tek şey birilerine hava atmak olduBir çok forumda kafadan admin oldum yüzlerce kişiye fal baktım , bir sürü kız ayarladım bu kadarBumudur yani olayEvet ben yapabiliyorumVay çocuğa bak helal olsun banada fal baksana gibi tepkiler almaktan başka birşey kazandırmaz

Asıl iş "Farkındalık" sahibi olmakEgoyu yenmekAydınlanmakGerisi boşGeyik şeylerBu arada söyliyim geçmişi ve geleceği kimsenin bildiği filan yoktamamen sallıyorlarvarlık sadece eş zamanlı olarak başka yerlerde bulunup onu görebilirMesela kız arkadaşınız başkasıyla sizi aldatıyorsa o size gösterir sizde telefonla ararsınız beni aldatıyormuşsun dersinizBu kadardırveya fal baktığınız kişiyebütün bu şeyler size telepatik olarak film şeridi gibi görünürBazıları durugörü metoduyla bunu kürede görürlerHepsi aynı şeydir

wishdropper

Alıntı Yaparak Cevapla