Konu
:
Telekinezi Hakkında
Yalnız Mesajı Göster
Telekinezi Hakkında
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Telekinezi Hakkında
Merhaba arkadaşlar
ben bir haftadır bu telekinezi hakkında yazılar okuyorum ve iyice merak salmış durumdayım
internette videodan başka adam gibi yazı bulmakta zorlanıyordum
bu olay hakkında bir site veya ders tarzında bir kaynak bulsam diye dua ediyordum adeta
tam o sırada bugün gündüz bu siteyi buldum gezerken ve sabahtan beri sitede yazıları okuyorum
ara ara kalkıp psi wheeli deniyorum
yanlız benim bir problemim var yeni olduğum için midir nedir anlayamadım bir türlü başarılı olmuş durumda değilim
yani geçen gün bikaç tur döndürdüm ama hani hava akımımı var yada elimmi deydi diyerekten döndüğüne inanamadım açıkcası benim döndürdüğüme inanamadım
okadar çok inanmak istiyorumki bugün bu sitedeki yazıları okudukdan sonra inancım dahada kuvvetlendi ve yeniden denemelere başladım
kağıt önümde duruyor şuanda ama her baktığımda sadece kıpırdama oluyor
odada hava akımımı var ne var bir türlü anlayamadım her baktığımda kağıt kıpırdıyor ama dönmüyor
bugün gündüz yarım tur denecek kadar az bir dönüş yaptırdım
daha sonra gittim kaşık aldım elime onda denedim bükme olayını
hani bazı arkadaşlar psi wheeli yapamıyorum ama kaşık bükebiliyorum demiş
bende de aynı problemmi var diye düşünerek gittim kaşık da denedim ondada yaptımmı yapmadımmı tam emin olamadım
biraz eğildi gibi ama işte yeni olduğum için heralde tam emin olamıyorum
para deneyinide denedim ama onda hiçbir etki yapamadım
gerçekten ben bu olayı çok yapmak istiyorum
bu forumda yapan arkadaş çok var sanırım
yazıları okurken çok sayıda kişi yaptım diye yazmış
bende bu yazıları okudukdan sonra inancım dahada arttı ve daha çok yapmak geliştirmek istiyorum
sizlerde bana yardımcı olmanızı istiyorum
umarım bunu başarmamda bana yardımcı olursunuz
ben bu zamana kadar doğru düzgün hiç forum sitesine takılmamıştım
ilgili çekmiyordu forum siteleri ama bu telekinezi beceri isteğimdenmidir nedir bu forumdan çıkasım gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul