Yalnız Mesajı Göster

Ne Olduğunu Çözemedim..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olduğunu Çözemedim..

Herkese merhaba arkadaşlar

Doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa affolaBen geçen sene astral seyahate falan bayağı bir merak salmıştımKendimi bu alanda geliştirmeyi çok istemiştimİnternetten biraz araştırdım ve bir gece bunu yapmayı denedim,ama en fazla vücudumun uyuşma noktasına kadar gidebildim daha sonra çok heyecanlanıyodum veya bişey oluyodu çıkamıyordumYani ruhumun böyle sanki içimden çıkmaya çalıştığını hissedebiliyordum ama başaramadımBaşka işler girince araya uzun süre deneyemedimGeçenlerde başıma bir olay geldiYakın bir zaman önce durugörü ile ilgili bir roman okumuştumYine böyle şeylere iyice merak salmışken bir gece başıma tamamen istemeden gerçekleşen birşey geldiBen normal yatağıma yatmıştımO sırada nasıl anlatsam şöyle birşey oldu tam uykuya dalacağınız vücudunuzun uyuştuğu an olur ya hani işte tam o anda gözlerimi hafiften açmıştım odanın içini görebiliyordumAma vücudum tamamen uyuşmuş şekildeydi çok da rahatlamıştımBen odanın içini görüyorum,ama aynı zamanda rüya da görüyorumYani gözlerim hafif kısık,odanın içini görebiliyorum ama aynı zamanda kulağımda sesler duyuyorum ve bu sesler çok yoğun aynen rüyada olduğu gibi o ses dışında hiçbirşey duymuyorumYani yine rüya görüyor gibiyim ama gözlerim açık sadece sesleri duyabiliyorumSesler de nasıl anlatsam sanki bir okulun zili çalar ya öyle bir sesti ziller çalıyor gibiAma çok güzel bir duyguydu nasıl olduğunu anlayamadığım halde bana müthiş bir huzur verdiBilincim yerindeydi hatta içimden hem rüyadayım hemde odayı görebiliyorum diye düşündümAma yaklaşık 1 dakika falan sürmüştür bu durum sonra uyuya kaldımBu astral falan mıdır nedir anlayamadımOysaki o gece hiçbirşey yapmamıştım bu konuyla ilgiliSizin yorumunuz nedir?

Teşekkürler saygılar sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla