Yalnız Mesajı Göster

Rüyamda Her Zaman Bir Karmaşıklık

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamda Her Zaman Bir Karmaşıklık

Gördüğüm rüyalar genellikle hep karmaşalar üstüne kurulu oluyor, ve yorumlayamıyorum genelde tabirlerden bir yorumda bulamıyorum Bir rüyamı anlatıcam şimdi ;

Kendi evimde uyanıyorum ama ev darmadağın harabe olmuş bir şekilde, evin bir yüzeyi yok yani yerler parkeler artık ne denirse karanlık siyah, Evdeki lamba/ampullerin içinde su var su ile aydınlanıyor, evde kitaplar havada uçuşuyor bu kitaplar okuduğum kitaplar oluyor genelde, evin kapısını açıyorum ev birden suyla doluyor, evden yürüyerek çıkıyorum ve suyun içinde yürüyorum, suda acayip acayip balıklar yüzüyor, karaya doğru suda koşuyorum karaya çıkıyorum toprakta bir terslik var toprak kıpkırmızı sanki lav gibi, gökyüzüne bakıyorum yemyeşil güneşe bakıyorum simsiyah, Havada bıçaklar kesici aletler uçuşuyor ve onlardan kuş sesi geliyor, Birden parmaklarım ve ayaklarım uzuyor küçülüyor, saçlarım uzuyor ve etrafımı sarıyor ellerimde ayaklarımda vücudumda kesikler oluşuyor, yani bu yaraları saçlarım yapıyor birden saçlarım kısalıyor eski boyutuna dönüyor, Kan kusmaya başlıyorum ama kanım gri, ve kustuğum kan havada baloncuk gibi pıhtı bir halde uçuşuyor, Arkama bakıyorum beni ben kovalıyor kaçıyorum havaya atlıyorum uçmaya başlıyorum oda arkamdan uçuyor bana yaklaşıp ayağımdan yakalıyor ve birden yere düşmeye başlıyoruz ikimizde beni sıkı tutuyor kıpırdıyamıyorum, ikimizde kafa üstü düz bir şekilde yere çakılıyoruz ve rüyadan uyanıyorum, bunun gibi hafif buna benzer rüyalar da görüyorum daha farklı ve karmaşık rüyalarda görüyorum, benim istediğim bir tabir düşüncesi olan varsa anlatırsa sevinirim, teşekkür ederim iyi forumlar

NOT:Ayrıntıları tam olarak ifade edemedim çünkü rüyamda çok fazla detay var

Alıntı Yaparak Cevapla