Yalnız Mesajı Göster

Yorumu Size Kalmış....

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yorumu Size Kalmış....

Bir rüya gördüm nerdeyse ilkbaharda bilemedin yazda, ama şimdiye kadar etkisindeyim ve korkusundayım açıkcası Bana filme baktın ve ya bir şeyler okudun ondan etkilendin gibi şeyler yazmayın nolur Aslında çok az şeyden korkarım ve çok az şeylerden etkilenirim ben NeyseRüyam şu:

Evimizin yakınlarındayız eşimle, ama hem evimizin yakınlarına benziyor hem de benzemiyor ama onda yakını diye biliyorum,eşimden sokağın biraz aşağısında bakkaldan bişeyler almak için ayrılıyorum, üzü aşağıya doğru giderken (bu arada akşamdı galiba) nedense bir kapı ilgimi çekiyor, sağ tarafımdatahtadan yapılmış belliki ağır bir kapıdır, yeni değildiYarı açık haldeBir şey beni çekiyordu o kapıya doğru, ordan bakmalıydım içeriye sankiSanki ordakide beni bekliyormuş hani gelip bakmamıİçeriye doğru baktımve inanılmaz bir vahşet, korku, ürperti dolu hissler geçirdim, içerisi karanlıktı ama birazcık yere ay ışığı gibi bir ışık az bir görüntü oluşturacak kadar düşüyordu ve o hisler içinde balçık mı deyim çimento rengine yakın bir renkte bir şeylerin yavaş yavaş kıvrandığını kıpırdadığını gördüm, sanki kış uykusundan uyanıyordu, ağır ağır Sanki bunca yıllar heykele dönmüştü de şimdi diriliyorduve o şey yukarıya çıkan taş merdivenin altındaydı, büyüktümerdivenin üstünde ise o şeyin uyanışına sevinen acaib yaratıklar vardıİnanılmaz bir ızdırap çekiyordum rüyada resmen, o şeyin uyanışı beni çok korkutuyordu nedenseDaha fazla duramadım orda kaçtımKaçtım amaSanki tüm insanları o şeyden haberdar etmek istiyordum, uyarmak zorundaydım gibi

Hala yazarken içim daraldı, sanki yeniden yaşadımAllahım hayırlara vesile etsin

Alıntı Yaparak Cevapla