Konu
:
Yorumu Size Kalmış....
Yalnız Mesajı Göster
Yorumu Size Kalmış....
08-20-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Yorumu Size Kalmış....
Rüyalarımızın üzerimizde yarattığı etkiler dolayısıyla ürpermeniz doğal bir durum
bazı rüyalar haber veren rüyalardır,bazıları ise bilinçaltımızdan kaynaklanan, sürekli veya ara sıra düşündüğümüz sonrada zihnimizin bir köşesine ittiğimiz sorunlarımızın göstergesidir
aslında bütün rüyalarımız haber veren rüyalardır kimisi bizden uzakta ama başka bir yerde olan tanıdıklarımızın durumları ile ilgili kimisi ise bilinçaltımızın durumunu haber veren rüyalardır
ve ben bu rüyanın sizin bilinçaltınızdan kaynaklandığını düşünüyorum
psikolojik olarak yorumlamak gerekir
öncelikle kapı bir geçiş anlamı taşır
yani kapının öteki tarafına baktığınızda sizi ciddi derecede etkiliyor mu etkilemiyor mu orasını bilemiyorum ama bir sorununuz olduğu anlamına geliyor
yüzleşmekten çekindiğiniz bir sorun gibi
sanırım karanlık yere ay ışığı gibi bir ışık az görüntü oluşturacak kadar düşüyordu demeniz de ; bu sorununuzla yüzleşme konusunda yada çözümleme konusunda ufak bir adım atıldığı yada kıvılcımın yakıldığı anlamını taşıyor olabilir
eşinizin yanından ayrılarak kapıya doğru ilerlemenizde eşinizin bu sorununuzun pek içinde olmadığı anlamınada geliyor olabilir
bu sorununuz uzun süredir düşündüğünüz , zihninizde biriktirdiğiniz bir yük olabilir
belkide bu yorumlarımın hiç biri doğru da olmayabilir
ben sadece yorum olarak sunuyorum
benim tavsiyem tabi yorumum doğruysa o sorununuza karanlık olarak bakmayın
çünkü insanlar genelde olumsuz durumlara karanlık veya siyah v
b sıfatlar yakıştırırlar
o soruna odaklanın ve yakınlaşın sonrasında serbest bırakın ki tamamıyla hafiflemiş ve rahat olabilesiniz
umarım bir nebze yardımcı olabilme düşüncesiyle yazdığım fikirlerimle size değerli gelebilecek yorumlar sunabilmişimdir
saygılarımla
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul