Konu
:
Rüyalarımız Ve Anlamları
Yalnız Mesajı Göster
Rüyalarımız Ve Anlamları
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rüyalarımız Ve Anlamları
Her insanın hayatı boyunca tecrübe ettiği belkide güvendiğimiz sayılı olaylardan biri
Rüyalar
Aslında sağlıklı bir insan her gece mutlaka birkaç rüya görür
Fakat bazılarımız görmemekten şikayet eder
Aslında görmemek mi mesele yoksa hatırlamamak mı? Tabi hak vermek lazım hiç hatırlamadığınız bir olayı şahit yoksa yaşamamış sayılırız
Peki hatırlamamanın bir nedeni var mı?Elbette var
İnsanın beyni iki parça halinde çalışır: Bilinçli kısım ve bilinçaltı
Bilinçli kısım şu an bu yazıyı okuduğunuzun "farkında" olan kısımdır
Hayatınızda bilinçli olarak yaptığınız faaliyetleri kapsar
Bilinçaltı ise yine siz bu yazıyı okurken benim üslubumdan, seçtiğim kelimelerden, hatta yazının renginden etkilenen ve siz farketmeden bunlar hakkında yorum yapıp arşivleyen bölümdür
İlginçtir ki beynin onda dokuzluk kısmını kapsar
Ama siz mistik arkadaşlarımın en çok işine yarayan da bilinçaltıdır
Parapsikolojik çalışmalarda bilinçaltından haberdar olan ve onu kullanmasını bilen insanların daha başarılı olduğu bir gerçektir
Hatta bizim farkındalık dediğimiz mesele de işte bilinçle bilinçaltını kaynaştırmaktır
(Konuyu biraz dağıttım sanırım )
İşte rüya hatırlama meselesi de bilinçaltımızla ne kadar barışık olduğumuza bağlıdır
Ben çocukluğumdan gördüğüm tüm rüyaları anneme anlatırım
İçime en kapanık olduğum zamanlar sabahları 4-5 rüyayla uyanıp bunları uzun uzun anneme anlattığımı fakat dışa fazla açıldığımda rüyalarımı hatırlamakta zorluk çektiğimi defalarca tecrübe ettim
Size tavsiyem: Eğer rüyalarınızı hatırlamak isterseniz kendinizle başbaşa kaldığınız zamanları biraz artırın
Faydasını göreceğinize inanıyorum
Gelelim rüyaların anlamlarına
Bu konuda çok fazla kaynağa rastlayabilirsiniz
Ama bunlar rüya tabirleridir
Kimse size rüyaları nasıl yorumlayacağınızı anlatmaz
Bu iş elbette Allah vergisidir ama bu bilgiler size gökten inmez
Allah bunun gibi yazılara rastlamanızı sağlayarak size bunları öğretir demek yanlış olmaz
Kısacası bu herkesin yapabileceği bir şeydir
Tıpkı herkesin rüya görebildiği gibi
Düşüncelerimizin, söylediğimiz sözlerin hatta yazdıklarımızın birer enerjiye sahip olduklarını biliyoruz
Bunlardan başka günlük hayatımızda yaptıklarımız ya da gördüğümüz nesneler de aynı şekilde enerjilere sahiptirler
Mesela tombul bir vazoya bakarsanız farklı bir şey hissedersiniz incesini görünce farklı bir şey
Bu durum o anlıktır fakat bilinçaltı bunu sonsuza kadar saklamak üzere kaydetmiştir bile
İşte rüya meselesinin başlangıç noktası burasıdır
Farkındalık meselesinden ve kuantumdan ya da çekim yasasından muhatap olduğumuz enerjilerin geleceğimize yön verdiğini çok iyi biliyoruz
Buranın altını çiziyorum çünkü bilinçaltımız bu konuda oldukça uzman
Bilinçaltımız tamamen kendinizden geçtiğiniz bir anda yani uykudayken bize maruz kaldığımız enerjiler veya yaptıklarımız sonucu ortaya çıkan durumlar hakkında hemen bilgi vermeye başlar
"Bana kimse bilgi vermiyor
" diyebilirsiniz
Evet, sekreteriniz size bunu raporlar halinde sunmaz Zaten öyle bir şey olsaydı herkes kendini inanılmaz derecede tanır ve çok büyük başarılar elde ederlerdi
Bir köpeğin vücut diliyle size bir şeyler anlatmaya çalışması gibi o da kendi dilinde bağlantı kurmaya çalışır
Kısacası rüya denen şey bilinçaltımızın bize yolladığı mesajlardır
O bunlardan haberdar olmamızı istiyor çünkü o bizim diğer yanımız
Farkında olmadığımız yanımız
Diyelim rüyanızda agaçtan portakal yerken gördünüz kendinizi
Ne alaka portakal? Yaz mevsimindeyiz
Ağaçla portakalla bilinçaltı size ne anlatmak istiyor olabilir ki?
Mevsiminde olmayan bir meyve yemek kafanızın çok başka yerlerde olduğunu gösterir
Ta aylar önceki bir durumu anlatması
Bu iyi bir şey midir? Diyelim ağacın dallarını aşırı sarkmış durumda
Bu mütevaziliği gösteriyor olabilir mi? O an içiniz çok huzurlu
Gerçek hayatta bu aralar erişemediğiniz o huzuru aşırı arzuluyor olabilir misiniz? Ya da bir iki güne kalmaz o isteğinize kavuşacak mısınız? Yani bu durum çekim yasasını harekete mi geçiriyor?
Anlayacağınız ancak ve ancak siz bilebilirsiniz
Rüyalarınızın gerçek anlamlarını
Çünkü kimse sizi her halinizle bilmiyor
Ve emin olun ki onların rehberliğinden faydalanırsanız asla pişman olmazsınız
(Not: Alıntı değildir
İsteyen istediği yerde kullanabilir
Umarım faydalı olmuştur
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul