Yalnız Mesajı Göster

Tanrı Ve Cin, İnsan Meselesi

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Tanrı Ve Cin, İnsan Meselesi

dostum, Tanrı hakkındaki düşüncelerin sanıyorum küçüklükten kaynaklanan Allahtan kork Allah yakar gibi yanlış imajların ürünü gibi geliyorben bütün kutsal kitabları okudum hepsinin temeli sevgi kaynaklı Allahtır Allah melekleri cinleri yaratmıştır Ama insanı da yaratcağını zaten bilmektedir zamanı geldiğinde onu da yaratmıştır ve Benim halifem demiştir insana Kuranı kerimde şimdi, sen diyorsunki Tanrı yarın sözünden döner başka halife yapar yani sen Tanrı yalancı diyorsun Tanrı cezalandırıcı Tanrı acı verici diyorsun ben de sana sen varmısın diyorum sen varsan eğer Tanrı da vae ve onun sevgisi sayesinde sen varsın Cinleri Üstelik tamamen silmiş değil ben diyor Allah , iyi insan ve cinleri cennetime alcam ya biraz açıp okusan diyoru Kuranı ama şüyle anlayarak ve iyi bir çeviriden hatta mümkünse Arapça öğren herşeyi tam öğren cinlerin de iyisinin kötüsünü olduğu ibadet edeninin inkar edeninin olduğu zaten bütün kutsal kitaplarda var ben senin diretmeni sadce okumadan yorumlamadan düşünmeden hatta irdlemeden edindiğin yanlış inanç ve fikirler yüzünden hatta korku yüzünden olduğunu vaesayıyorum lütfen oku oku oku diyorum sonra işin içinden çıkamazsan tartışılır ve doğrusu sana anlatılır Teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla