Konu
:
Cinlerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri ( Cok Uzun Ve Kapsamlı Bir Yazı )
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim , bu konuları iyi bildiğini düşünüyorum fakat sana bir soru sormak istiyorum yardımcı olursa allah razı olsun
ben bali çekiordum 4 5 ay öncesine kadar ve cinleri filn görüyordum fakat inanmıyordum gördüğüme halüsinasyon sanıyordum sonra bir gün çekiyorum duvara yazı yazdılar '' sex '' diye ve yanımda oldugunu o kadar hissettim , ve önüme bir çiçek bırakıldı bunu görünce ağlamaya başladım korkudan ve bunu aileme anlattım zaten bali çektiğimi öğrenmişlerdi ve daha önce yaşadıklarımıda anlattım , banyo yaparken birinin yanımda oldugunu o kadar emindimki anlatamam rüyamda evin kapısından çıkıyorum hemen karşımda 3 kedi beni tırmalamaya çalıştı , ve intihar etmeyi düşünüyordum sevgilimden ayrıldım , bunu babam halama anlatıyor halam ermiş allah sayesinde insanın kalbinden geçenleri okuyabiliyor , ve babama yanımda dediki bunda bişeyler var bir tanıdıgım cinci hoca var ben bunlarla ugrasmak istemiyorum korkuyorum dedi nese pazar günü bindik arabaya gittik bir köye geldi adam içerde dışarda kuyrukta sıra var nese sıra bize geldi girdik içeri ne sıkıntınız var filen dedi dedim böyle böyle görüyorum , önünde su vardı bakarak bişeyler okudu ve dedi kötü cinler musallat olmuş dedi bunu çözücez haftaya bana 3 camiden 3 şişeye su doldurup getirceniz dedi sonra tekrar gittik götürdük suya bişeyler okudu dedi bunu 2 hafta içinde içeceksin içtim bir daha ne cin gördüm ne bişey , halamda muska yazmıştı korunmam için onu takıyorum hayla şuan boynumda benim anlamadım burda , niye duvara '' sex'' yazıldı ve çiçek bırakıldı musallat olmuş olsa ne bilim böyle şey yaparmı ?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul