Yalnız Mesajı Göster

Cinlerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri ( Cok Uzun Ve Kapsamlı Bir Yazı )

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cinlerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri ( Cok Uzun Ve Kapsamlı Bir Yazı )

Arkadaşım bu yazıdada denildigi gibi Hani nasil insan oglunda binbir türlü insan varya Kimisi sapık Kimisi namazında niyazında Onun aynısını cinlerdede düşün Bide empati kur Diyelimki sen sapıksın ( öyle demek istemiyorum örnek veriyorum kendini öyle görme) sapıksın ve insanları görebiliyorsun Aklından ilk gecen sey ne olurdu ? Seni göremeyen cogu zaman hisedebilemeyen bile bir insanla ilişkiye girmek olur Ki zaten cinlerin insanlar karsılıgında hemen hemen tek istedigi şey bu Cinsel ilişki İslam dininde de bunun yeri yoktur Cinler aşık olabilirler insanlara İnsanlarla cinsel ilişki isterler Evlenmek isterler Korkutup eglenmek isterler Her türlüsünü isterler Cicek i nasil bıraktı yada o duvara onu nasil yazdı bilmiyorum ama neden yazdıgı cok acık İlişkiye girmek Cinler pis insanlara abdestsiz insanlara yukarda yazılanlara uygun insanlara musallat olurlar Namazında niyazında insana bulasamazlar Eger hala süphen varsa O yukardaki duayı abdestli bi sekilde günde 1,2 defa okumanda fayda var Gercekten işe yarıyor Olmadı tevhid duasını oku oda cok etkili

İyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla