|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Cinler Ve Musallat 

Bazı arkadaşlarımız (16-17 yaş grubu özellikle) cin çağırdıklarını, hüddam davet ettiklerini, konuştuklarını, gördüklerini söylüyorlar
  Tabi ki inanmayınız  ve şunları şunları yapın diye kulaktan dolma, uydurma sözcüklerle insanları yanlış yöntemlere başvurduruyor ve yine bu sayede ruhsal olarak çöküntü meydana gelebiliyor  Yazıya başlamadan önce belirtmek isterim ki, cin çağırmak ve onlarla konuşmak isteyenlerden bazıları, yatakta oturduğu sırada onları seslendiğini duydum ve o sırada ufacık bir çıtırtı gelse hemen yorganın altına girme modlarını da bildiğimi belirtmek isterim
  İleri de geriye dönüp baktığınız da gülmenizi istemem  Ve yine bazı arkadaşlarımızın musallat olup olmadığına, takıntılı olduklarını, korktuklarını gördüm
  Korkmayın  Çünkü musallat olsa bu kadar kolay oturamaz, yiyemez, içemez, gülemezdiniz  Forumun başında olmak yerine hacı hoca geziyor olurdunuz şuan  Tabii ne kadar fayda eder o da hocanın ilmine bağlı  
 Ortalıkta dolaşan kopyala yapıştır Musallat Belirtileri:

Birileri ortaya çıkıyor:
 İzlendiğini hissedersen, gözlerini kapattığında sana yaklaşan bir göz görürsen, tıkırtı duyarsan musallat olmuş olabilir gibi yazılar yazıyor
  Ve çoğu insanlar da inanıyor  Tabii ki belirtisi olabilir  Ama herkes de aynı etkiyi göremezsiniz  Tıpkı kralın rüyasında gördüğü fare ile fakirin rüyasında gördüğü farenin farklı anlamlar taşıdığı gibi  Musallat olursa anlarsınız
  Bu gibi belirtilere bakarak kendinizde musallat olup olmadığınızı anlayamazsınız, psikolojik bozukluklar ortaya çıkabilir  Herşeyden önce en iyisi Ayet-el Kürsi ile koruma çemberidir bunu da belirtmiş olalım  
 Belirtiler:
 Cinler ellerden veya boyundan girer göğüs kısmında veya sırt kısmında beden de tutunurlar
  Bu da boyun ve omuz kısmında gerginliklere ağrılara sebep olabiliyor  Ve kadınlar da bazen göğüslerde doktorlarca tanı konulamadan kist diye adlandırılan şeyler Onlar olabiliyor  Siz ne kadar dua, ne kadar sure okursanız, eğer o size musallatsa titreme sarar  Ürperti girer, kısa da olsa üşüme gelir  Çokca vesvese verirler  Hocaya gidersiniz, eğer böyle birşey olduğunu söylerse, bir dua yazar asarsınız  Kurtulur sanarsınız oysa o cin sadece sizden uzaklaşmıştır ama eşikte beklemektedir  Önemli olan onun eşikten çıkıp gitmesidir  Ve gerçekten ilim sahibi olan bir hoca bunu yapabilir  Gece uyurken içten içe bir gülme sesi duyabilirsiniz, annenizin sesini duyabilirsiniz, kalkmış sanarsınız oysa anneniz odada yatıyordur
  Bunlar musallat konumunda çokca rastlanır  Gün içinde evde tekken veya aileniz olursa bile cinsiyetiniz örneğin bayan ise, size eşiklerden çok yakışıklı bir erkek olarak görünebilirler   Ve şunu da unutmayın, gerçekten musallat olursa onların enerjisini hissedersiniz; başınız da ve sırtınızda
  Bayılmalara neden olabilir ve bayıldığınız anda çığlıklar atabilirsiniz ama siz bunu hatırlayamazsınız  Şiddetli baş,boyun ve sırt ağrısına neden olurlar
  Sabah kalktığınızda yorgun kalkmanıza neden olurlar  Asla unutmayın ki; rüyamda kedi,köpek fare gördüm eyvah bendede mi musallat var demeyiniz  Çünkü yukarıda da söyledim  Kral'ın rüyasında gördüğü fare ile fakirin rüyasında gördüğü fare aynı anlamı taşımaz  
 Nasıl musallat olur ?

Yapılan bir büyüden dolayı cinler musallat olabilirler
  Şöyle ki, örneğin ben X adlı kişi için  bir hocaya gittim ve ona büyü yapmasını istedim  Hoca da tam anlamında bu işi yapamazsa (ki Türkiye'de tam anlamıyla bu işi becerebilen insan maksimum 5-6'dır) X adlı kişiye yönlendirdiği cinler büyü ters teptiği için musallat olabiliyor  Günlük hayatta sebebini bilmediğimizi sandığımız bir anda da saldırya maruz kalabiliriz
  Çok gördüm öyle insanları  Bir akrabam hangi hocaya gittiyse kimse onu okuyamadılar, çoğusu bayıldı hocaların  Adıyaman, Urfa, Hatay, Mardin kısaca her yeri gittiler ama bir çözüm alamadılar  Musallatın kolay kolay tedavisi olmaz

Cinler aşık olabilir

Evet başlıktada belirttiğim gibi aşık olabiliyorlar
  Çok sık görünmese de bu tür olaylara rastlanmıştır  Onlar aşık olurlar, evlenmek isterler
  Ve sizin yanınıza karşı cinsten pek kimseyi yanaştırmak istemezler  Karşınızdakinden soğutabilirler ve onu sevdiğinizi bildiğiniz halde yanındayken elini dahi tutmak istemezsiniz sizde anlam veremezsiniz  Onların da bir hayatı var
  Evleri var çocukları var  Siz nasıl ki evinizde oturuyorsanız yatıyorsanız kalkıyorsanız onların da kendilerine göre bir yaşantısı var  
  spatyom  com -Harsin

| 
	|  |   |