Yalnız Mesajı Göster

Cinlerle İlgili Soru/Cevap

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cinlerle İlgili Soru/Cevap

" Yarabbim duy,duyur sesimi" dediği gibi, "nerden başlasam,nasıl anlatsam" dediği gibi okuyorum,sadece bakıyorumNasıl olsa birşeyler anlatsanda önemi olmuyor

Bu ne ilimmiş ki ,gaybı sadece Allah'ın bilmesine iman etmemiz bir şartken, beşerler , ahireti güle oynaya bilidkleri gibi,alemlerin kaç kat ve kimin nerede yaşadıklarını bilebilecek kadar net bilgilere sahip oluyorlar

Bu ne ilimmiş ki ins ve cinne'den "cin " olayını yaratıp " görünen ve görünmeyen herşey allah'a ibadet eder" anlamını insan ve cinler olarak bilecek kadar peygamber ötesi vahye haiz olmuşlar

Bu ne ilimmiş ki , "sadece ona kulluk etmemiz ve yardım istememiz " EMREDİLEN (öğüt değil) Allah'ın bile gücü bu cinlerin musibetlerini gidermeye yetmiyor ki,cinci hocalara gitmeden bunlardan kurtulamıyoruzBu hangi akıl ve mantığa,izana uyuyor yahuİnsanları korkutaran gelinen olaylara bakGizli ilimler,gizli kitaplar,unutulmuş (bazıları unutmamış demek ki) bilgiler olmadan bir şey yapılamıyor

Peygamberin sahih ???? hadislerle olayların içine karıştırılması zaten sıradan oldu

Ya arkadaşlar soruyorum o zaman bu olaya inandığınız zaman ;

- Allah'ın "ol" gücüne imanınızı düşündünüz mü?

- Secde ve tesbih inancınızı düşündünüz mü?

- Gaybın bilgisi inancınızı düşündünüz mü?

- Allah'ın izni olmadan alemlerde yaprak kıpırdayamayacağı inancını düşündünüz mü?

- Bu hocalara giderken "şirk" inancını düşündünüz mü?

- Kuran'ın gizli ilimler ve sırlar kitabı olmadığı inancınınızı düşündünüz mü?

Düşünmedik,düşünmek istemiyoruz,sana ne diyorsanız , Kuran,Allah,iman kavramlarına dokunmayınBuna hakkınız yokHepimizi kurtaracak olan sadece ve sadece Allahtır

Alıntı Yaparak Cevapla