Yalnız Mesajı Göster

Tanrı Kimdir? Tanrı Nedir? Tanrı Kelimesiyle Anlatılmak İstenen Nedir?

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Tanrı Kimdir? Tanrı Nedir? Tanrı Kelimesiyle Anlatılmak İstenen Nedir?

geçikmiş mesajım için özür dilerimsize ait mesajlardan,Tanrı kavramı hakkındaki mesajınızı okudum ve çok etkilendimsize katılıyorumfakat ben de biraz daha fazlası oldugunu şu an için düşünüyorum -belki-kısa bir süre sonra tekrar tanrı kavramına deginecegim bir mesaj yazacagımmesala biz onun mikrokosmoz haliyizbizim nasıl bedenimiz,zihnimiz ve ruhumuz varsa ,tanırınında vardırbiz onun bedeniyizevrendeki bizler vasıtasıyle iş görür ve bilginin deneyimini yaşarzaten b

ütün bu yaradılışın tek amacı var o da KENDİSİNİ deneyimlemesidirbizm tanrı olan enligimiz ne zaman iş başına geçecek tam olarak tanrı ete kemige bürünecek o zaman kim oldugumuzun kusursuzlugunu anlayacagızama o zamana kadar çok büyümemiz gerekiyortanrı ayrıca hiç durmayan ani bir süreçtirONU ve bütün bunları şu an da ki parçalara bölünmüş bilinç seviyemizde tam idrak etmemiz olanaksızdrinanç başka bilgi başkadırbildigimiz zaman deneyimleyecegiz ancakben ayrıca siz kısaca kendimdende bahsetmek istiyorum ben 39 yaşında bekar ev hanımı bir bayanımedirnede yaşıyorumsevgiler saygılarhoşçakalın notayrıca tartışmak kriterlerimde ki yaş içinde yaşınız uygundur17 ,20 yaşında ki gençlerle bazı şeyleri deneyimleri az oldugu için öyle yazdımaslında benim için önemli olan bir insanın karekteri ve inaçları ve tabii ki ne bildigidir önemli olaninanın ilk kez kendi bilgi ve inançlarıma yakın birinle bu şeklide de olsa tanışma imkanı buluyorumsevgiylekalınbilgiyle kalın

Alıntı Yaparak Cevapla