Yalnız Mesajı Göster

Karmanın Efendileri 2

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Karmanın Efendileri 2

Ocak 1996’da bir çalışma grubunda, karmik kurtulmayı öğretip, bir kadına ayrıca yardımcı oldum Gece uyanıp, kendim için bir şeyler sormak için Karmanın Efendilerini çağırdım Bana ilk kez beyazlar içinde göründüler, yılbaşı kornalarının ve davullarının sesini duyuyordum “Ne oluyor, yukarıda parti mi yapıyorsunuz?” diye sordum Bana “karmanın sonu” cevabını verdiler “Neden?” diye sorduğumda, bunun özel bir ayin türü olan “kritik ayin” olduğu cevabını aldım “Şimdi bizden yeterince kişi, sizinle çalıştığı için mi?” diye sordum “Evet, her arınma karmayı yeryüzünden siler” dediler

Görünüşe göre, her bireye ait karmanın bir parçası, dünyanın karmasının da bir parçası Bir parça karma iyileştiğinde, dünyanın kollektif zihin ağı da iyileştirilmiş ve o karma parçası dünyadan silinmiş olur Dünyanın değişmesi ve gezegende milenyum sonunda, tam temizlenmenin gerçekleşip, hem insanların hem de dünyanın, yeni bir başlangıç yapmaya ihtiyacı vardır Gezegenin yeni çağa girip, dünya değişiminin tamamlanması için karmasından kurtulması ve iyileşmesi gerekir Bu nedenle, Karmanın Efendileri kendilerini bize gösteriyorlar

Karmanın Efendileri, melekler aleminin üyeleridir Onlar da, bizim Öz ve Tanrıça Ben’lerimiz gibi melektirler Onların “diğer taraftaki” görevleri; hangi şartlarda karmanın tekrar etmesi ve yaşam süresinde iyileştirme şansı verilmesi gerektiğini belirlemek ve hayatımızı buna göre şekillendirmemize yardım etmektir En olumlu varlıklardır ve ruhsal büyümemize, gelişmemize yön verirler Nasıl görünmüş olurlarsa olsunlar – sert ya da dostça- her zaman bizim yararımıza ve iyiliğimize çalışırlar Kim olduklarını ve ne yaptıklarını bildikten sonra, onlara “Karmanın Melekleri”, “Karmanın Ruhları” da denebilir Nasıl adlandırırsanız adlandırın, bunu büyük bir saygı ile yapmalısınız Çok güçlü varlıklardır; gelmelerini isteyin ama talepkar olmayın Onlarla hiç tartışmayın ve her zaman teşekkür edin Eğer bir şey yapmanızı isterlerse, bunu ciddi olarak dikkate alın Eğer size “hayır” derlerse, bunu kabul etmeniz gerekir Onların varlıkları ve hayatımızı değiştirme yetenekleri ile dalga geçmeyin Tanıdığım bir kaç kişi, bunu ağır bir şekilde deneyimledi Çalışma gruplarının birinde, Karmanın Efendilerinin hepsinin erkek olmadığını da gördük Çalışma sırasında içimizden bir kadın, kapının açıldığını ve diğer varlıklar ile beraber bir kadının geldiğini gördü O kadın diğerlerine “bunun için çok çalıştı, O’na bunu bahsedin” dedi ve diğerleri söyleneni yaptı Daha sonraki bir meditasyonda, ben de “Nada” ile tanıştım Bana, daha öncede orada olduğunu ama diğerleri gibi kıyafetlerle kapalı olduğunu söyledi Uzun boylu, orta yaşlı ve hamile bir kadınmış gibi görünüyordu Doğum için yaşı biraz ileri oduğu için O’na bunu sordum; her zaman hamile olduğunu söyledi, “her şey benden doğar” dedi Nada adı İspanyolca da “hiçbir şey” demektir Bunu da sordum; O bir Budist hiçlikti Her şeyin içine girdiği ve içinden çıktığı hiçlik O aslında Tanrıçaydı “Nada”, Hindu öğretisinde “evreni yaratan müzik” anlamına gelmektedir Ruhtur, yaratıcılıktır, açık / belli olan ve olmayandır Ruh gelişimimizin tohumunun müziğidir Her şey bu sesten yaratılır ve her şey “Nada”dan, hiçlikten gelir Nada, iyileştirme ve karma temizleme çalışmalarımda bana çok sık görünmese de, varlığı ile çok güçlü ve nazikti Ayrıca, Karmanın Efendileri arasında başka kadınların olduğunuda söylüyordu ama o ana kadar bana direk olarak görünmediler

Alıntı Yaparak Cevapla