Yalnız Mesajı Göster

Reenkarnasyonn

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Reenkarnasyonn

Marooned Nickli Üyeden Alıntı

Aslında söylediğin kadar basit birşey değil, çünkü reenkarne olduklarını iddia eden kişilerin aktardığı bilgilere göre çok ciddi bir bilgi aktarımı var orası reddedilemez, yani 7-8 yaşındaki bir çocuk diyor ki ben önceki hayatımda şurada şu iş ile uğraşıyordum ve şu şekilde öldüm araştırıyorlar ve gerçekten orada öyle bir insan aynen anlatıldığı gibi bir yaşam sürmüş stevenson 30 yıl araştırmış, yazdığı kitaplarda araştırmalarını anlatıyor, adana'ya filan gelmişti hatta araştırma için, çok çok fazla vaka var ve söyledikleri gerçekten de gerçek hayatla uyuşuyor, ama neticede bunların hepsi bir yanılsamadan ibaret, cinlerin bir oyunu fiziksel bedenini terk eden bir ruh tekrar dönemez ruh çağırma seanslarında ki o gelen varlıklar da gene cinlerin ta kendisidir

İşde şurada şöyle yaşam sürdüm diğen ve bunu kanıtlıyan insanların yaptıklarını sizlere söyliyeyim,İsdiyerek veya isdemiyerek geçmişlerine indeklerini düşünüyorum,Değişen geleceği izin olmadığı sürece göremeğiz evet,Fakat geçmiş yıllara inip oralardan bilgiler alabiliriz Bu haliyle bir takım şeyler gerektirir tabiki Ama düşünceleriniz ilgi çekici teşekkür ederim

Sevgimle kalın

Alıntı Yaparak Cevapla