Yalnız Mesajı Göster

İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograf

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograf

fotograf gorunmuyor ? sahsen gormek isterdim bende extraterest bir olay yasadim ve resmini cekebildim bende ve su an bayagi ilgim artti bu tur olaylara 2008 yilinda ufo tarafindan kacirildim ben fransadayim 4 saat alikoymuslar beni tabi ben farkinda degilim olayin ancak bir isik humzesiyle uyandigimda kar vardi yerde elim karin soguklugunu his edince ben hala saati 07 10 sanarken meger saat 1104 olmus daha sonra gozlerimde problem yuzunden dr bunun imkansiz oldugunu ve gozlerimle ilgili kaza gecirip gecirmedigimi sorunca bu olay ortaya cikti ve devlet yetkilileri ayrica fransada geipan yani bir nevi amerikadaki nasa gibi uzay ve ufo uso bilimsel calismalar yapan grup baskani benim icin anket duzenledi once cektigim resmin gercekligi incelendi kizil otesi isiklarla vs bu isi adli makamlarla arastirip resmin gercek oldugu ve asla oynanmadigini anlayinca bu kadar uzerine dustuler tabi bana ise yasadiklarimi hatirliyamadigim icin hipnoz seanslari duzenlendi belli gun ve saatlerde hatta ilginctir bir saman rahibi bile bulup getirdiler oda benim gozlerime bazi seanslar duzenliyerek bir nevi manevi tedavi yaptigini soyledi daha sonrasinda geipan baskani olan mrpadrines son yazdigi kitabina beni konu etmek istedigini belirtti ve su an< ovni investigation > adli kitabinda benim olayim butun detaylariyla anlatiliyor orda benim kendi resimim de var cekmis oldugum ufo nunda resmi var hipnoz seanslarinda o 4 saat boyunca neler yasadigimi anlatmisim bunlari bana video cekiminden izlettiler bana bile cok ama cok enteresan geldi cunku malesef hatirliyamiyorum yasadiklarimi sonra 2 yildir derin arastirmalar yapmaya calistim kitabin yazari bu olaylar hakkinda belkide soylenecek son sozleri soyledigimi tv de acikca belirtti turk kanallarida diyaloga girdiler ama ben kabul etmedim bu islerin bayagi karisik bayagi kaos bayagida zor anlasilir oldugunu kabul etmemiz gerektigini iyi biliyorum lakin son olarak sunuda eklemek isterim bir cok kisi extraterest olaylari yasamistir ama cogu bir cok sebebten dolayi bunu malesef aciklamaz yada saklar tamamiyle bende ilk etapta saklamayi tercih etmistim ama isimden olacagim ve gozlerimdeki problemi baska turlu acikliyamayacagim icin mecburen her seyi anlatmak zorunda kaldim ve bana tam olarak ne oldugunu ogrenmek istiyordum yoksa cildirma seviyesine gelmistim iyiki o resmi cekebilmisim elimde o resim olmasa zaten ne basima gelenleri nede yasadiklarimi belkide kimse ciddiye bile almayacakti neyse cok uzattim sanirim yani 2 yildir eric von deinakan ve m padrines ile geipan genel sorumlulari fransa astroloji ve bilinmeyenleri arastirma merkezinde bende bir cok incelemelerde bulundum 2000 ile 2006 arasinda 5000 in uzerinde sikayet raporlari vardi bunlarin en ilginclerini incelem firsatim oldu dunyada oyle seyler oluyorki sasirmamak tahaccup etmemek mumkun degil ins bunlari zamani geldikce yeri geldikce sizlerle paylasmaya calisacagim paylasiminiz icin tsklr

Alıntı Yaparak Cevapla