|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Siste Önümüze Çıkan Kediler 

Gençken, anneannemin evinde kedi ruhları görürdüm
  Benim de Yoda isminde bir kedim vardı ve birbirimize çok yakındık  Birkaç yıl önce, Cadılar Bayramı'nda Yoda, o zamanlar ki erkek arkadaşım Jeff ve ben, bazı arkadaşlarımızı görmek için Kuzeyr17;e gidiyorduk  Jeff, yolun yarısında kedim yüzünden mola vermek zorunda kalınca çok kızmıştı ve Yoda da arabadan kaçmaya çalışmıştı  Yoda, ikinci kez kaçmayı deneyince Jeff onu sertçe yakalayıp arabanın içine atmıştı  Ne yazık ki Yodar17;nın burnu, hafif de olsa yaralanmıştı  Jeffr17;e bu davranışından dolayı çok kızmıştım  Yoda da ben de kızmış olsak da Kuzeyr17;e doğru yolculuğumuza devam edecektik  Hava çok karanlıktı ve her yer sis içindeydi  Yolda giderken birden karşımıza yolun ortasına oturmuş kediler çıkıverdi  Hareket etmiyorlardı ve biz de mecburen durmak zorunda kaldık  Jeff, onların yanından her seferinde geçmeye kalktığında kedilerden bir kaçı arabanın önüne yönelip tekrar yola oturdular  Jeff, 7-8 kere benzeri denemelerde bulundu; ama sonuç hep aynıydı  Sonunda Jeff, yüksek sesle, r0;Tamam, mesajı aldım  r1; diye bağırdı  Yola baktık  Kediler yolda değillerdi    
 | 
	|  |   |