|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Ermiş 

Daha henüz 9 yaşımdaydım
  Fal, ruh, cin, şeytan vb  gibi şeylere inanmazdım  Yeni inşaa edilmiş bir eve taşınmıştık; ama nedense bir türlü gece banyodan ve sokak kapısından garip sesler geliyordu  Taşındıktan bir hafta sonra, seslerin nereden kaynaklandığını anlamak için ben, banyo; abim ise, sokak kapısının önünde bekliyordu  Fakat hiç bir şey gözükmüyordu  Ama ses vardı  Evimize hoca çağırdık  Dua okudu ve bize banyoya 1 kova su, takunya ve havlu bırakmamızı söyledi  "Neden?" diye sorduğumuzda ise, hiçbir şey söylemedi  Hocanın dediklerini aynen uyguladık  O gece, rüyama garip şeyler girmişti  Beyazlar içinde, elinde bir asa, yaşlı biri; el hareketiyle kızgınlığını anlatıyordu  Sabah kalktığımızda su bitmiş, takunyalar ve havlu ıslaktı  En ilginç olanı ise, kapının kilidi açıktı  Hocayı tekrar çağırdığımızda bize evin yapıldığı konumda çok ama çok eskiden bir mezar olduğunu söyledi ve rüyama giren kişinin bir ermiş olduğunu söyledi  Banyoda ise abdest almış  Ertesi hafta evden taşındık ve şu an orada hiç kimse oturmuyor  Ve tam 17 yaşındayım  
 | 
	|  |   |