Konu
:
1994 Yılında Muğla Üniversitesi'nde Yaşanan Bir Olay
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Anlatan şahsın dilinden lanse edilmiştir
Bende size başımdan geçen bir olayı anlatacağım
1994 senesinde Muğla Üniversitesinde okuyordum ve üniversitenin bahçesindeki yurtta kalıyordum
Universite şehirden 10 dakikalık bir mesafede yüksekçe bir alana kurulmuştu
Kız ve erkek yurdu yanyana uzanıyordu
Kız yurdundan bir arkadaşım vardı
Gerçek ismini buraya yazmıyacam kendisinden Sibel diye bahsedeceğim
Yurta sürekli garip olaylar oluyor geceleyin derinden gelen tefli çalgı sesleri duyuluyor ama nereden geldiği anlaşılamıyırdu
Sürekli kafayı yiyenler çıkıyordu
Odalar 6 kişilikti
Sibelin oda arkadaşı her gece uykusundan geldiler geldiler diye çığlıklar atarak uyanıyordu
Rüyasında insana benzeyen ama bacakları keçi bacağı gibi olan kişilerin onu uyandırdığını söylüyordu
Kız artık uyku uyuyamıyordu altı yedi gündür uyumamıştı
Ne zaman göz kapaklarını indirse o adamlar onu kolundan tutup karanlık bir çimenliğe doğru çekiyorlardı
Müzik sesleri en çok Sibellerin odasından duyuluyordu tamda sabah ezanı zamanı, günün ilk ışıklarla aydınlanmaya başladığı alaca karanlıklada kayboluyordu
Çarşamba akşamı saat 23:00 cıvarında Sibelin arkadaşı geldiler diye çığlık atarak yurdun üçüncü katından aşağı atladı ve öldü
Bu olay Hürriyet gazetesinde yurta intihar diyede çıkmıştı
Bunu üniversitenin büyük bir kısmı ve ben gördüm çünkü ikinci öğretimler o saate dersten çıkıp durağa doğru yurtların önünden yürüyordu
Bu olay arkadaşımı çok sarstı
uzun süre kendisine gelemedi
Yurta cuma gümleri banyo gününür saat 22 de başlar 23 te su soğuduğu için kendiliğinden biter
Sibel saat 23 te banyoya gitmiş
Uzun bir koridor gibi ve sağlı sollu duş bölmeleri var yalnız kapısı yok girişler perdeli
Sibel de benim gibi ikinci öğretim
Su bitmesin diye hemen yurda geliyor
Odaya gidiyor kimse yok
Hemen malzemelerini alıp banyoyo gidiyor
Banyoda 3 kabin dolu 8 sağda 8 solda toplam 16 kabin var
Sibel de birine giriiyor ve duş alıyor
Su ılmış bile hızlıca banyo yapıyır yavaş yavaş diğer kabinlerden gelen su sesleri kesiliyor
Su buz gibi oluyor sibel havluya sarılıp çıkıyor
Son kabinden hala su sesi geliyor ama su buz gibi olduğu için Sibel herhalde açık unutulmuştur diye kabine gidiyor ve perdeyi açıyor
Şok oluyor çünkü belden aşağısı keçi bacaklı olan bir kız yıkanıyor
Sibel imdat diye bağırarak odasına koşuyor
Odada diğer bir arkadaşı banyodan yeni çıkmış kurulanıyor
Olanları ona anlatıyor kız arkadaşı anlamsızca gülmeye başlıyor ve böylemi? diyerek birden havlusunu açıyor
Sibel dona kalıyor çünkü onunda bacakları keçi bacağı gibi!
Çığlıklar atarak televizyon odasına kuşuyor diğer kızlar onu sakinleştirmeye çalışıp odasına ve banyoya bakıyorlar ama kimse yok daha sonra Sibelin oda arkadaşı diğer arkadaşlarıyla birlikte sinemadan geliyor
Son iki derse girmeyip sinemaya gitmişler ve daha yeni gelmişler Kız arkadaşım bundan sonra okulu bıraktı ve memleketi olan manisaya giti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul