|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Cinle Tavla 

Üniversiteye giden bir genç kız varmış
  Birgün okuldan çıkışta arkadaşları, "Ruh çağıralım, cin çağıralım  " demişler ve kızı ikna etmişler  Kızımız, burada arkadaşlarının şakasına kurban gideceğini düşünmektedir  Klasik, bildiğimiz gibi fincana parmaklarını koyuyor 6-8 kişi ve "Ey ruh, geldiysen 3 defa vur
  " ile başlıyorlar  Gerçekten 3 defa vuruyor  Kız, inanmıyor halen  Sonra, "Buraya gelirsen sana sorular sorabilir miyiz?" falan diyip ikna edip odaya getiriyorlar  Herkes, onla korka korka konuşuyor  Sıra kıza geliyor  "Sen bana birşey sormayacak mısın?" diyor  "Ben, bunların baştan beri oyun olduğunu biliyorum ve gerçekte de öyle birşey yoktur  " diyor kızımız  "İyi, senle karşılaşacağız  " dedikten sonra merasim bitiyor ve herkes, o akşam dağılıyor  Akşam 11'de çıkıyorlar  Kız, halasının evine gittiğinde saat 12 oluyor  Halası, ona yemek hazırlıyor  Yemekten sonra da halasını da onu da uyku tutmuyor ve gece 3 'e kadar tavla oynuyorlar  Sabah 11'de kız uyanıp telefonunu açıyor kız  Babası, 10 dakika sonra arıyor  "Kızım bütün gece nerdesin sen?" "Baba, halamla akşam geç saatlere kadar oturduk  " "Kızım, yalan söyleme! Dün akşam saat 11'de halan hastalandı  Onu geldik aldık  Gece 3'te halan vefat etti    " Kız, tabii gece kiminle tavla oynadığını , "Yeniden görüşüceğiz  " diyen kişiye ait olduğunu anlıyor    
 | 
	|  |   |