Konu: Kader Var
Yalnız Mesajı Göster

Kader Var

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kader Var

ÖNCEKİ YAZIDAN DEVAM:
  • Rüya: Bir şehrin geniş boş bir caddesinde hızla ilerliyoruz Daha sonra başka bir şehre geiyoruz Burası deniz kenarında Deniz kenarında denize paralel ağaçlıklı, çimli bir bölüm, ondan sonra asfalt yol ve otoparklar var Otoparkların ortasında yuvarlak tek katlı bir bina var Türkiye'ye dönüş biletimiz yok, onu ayarlayama çalışıyoruz
    Uyanınca ilk şehrin Riyad ikincisinin de Cidde olduğunu düşünüyorum Bu iki şehirde de uzun süre yaşamıştım
Bundan 2 yıl sonra bir toplantı için Riyad'a gidiyorum Ertesi sabah toplantı sonrası Dahran'a gideceğiz Bir Türk arkadaş bizi arabasıyla taksi kiralamamız için Batha'ya götürüyor Yolda donup kalıyorum Geçtiğimiz cadde rüyamda gördüğümün aynısı geniş bulvar ve günlerden Perşembe olduğu için bom boş Perşembeleri orada hafta sonu tatili Taksiyle gittiğimiz Dhahran ve Al Khobar şehirlerinde rüya ile ilgili başka bir şey görmüyorum Sadece bilet söz konusu oluyor Güzergahı değiştirmek istiyorum ancak Türkiye'deki seyahat şirketi bilet değişmez diyor Vazgeçip tekrar taksiyle Riyad'a dönmek zorunda kalıyorum

Bundan hemen sonra eşimi alıp Al Khobar'a dönüyorum 5 ay sonra da eşimle Al Khobar'da bir cafede pencere kenarından oturuyoruz Cafe 2 katta ve karşıda deniz görünüyor Ayrıca görünenler rüyamda gördüğüm otoparkların ortasında yuvarlak tek katlı bina Burası bir lokanta ve önünden daha önce defalarca geçtiğim halde ancak sonraları rüyamda gördüğüm pozisyondan bakınca rüya ile örtüşüyor Yine donup kalıyorum Geriye bilet konusu kalıyor Bundan 2 ay sonra da Türkiye'ye dönmemiz gerekiyor Dönüş biletimiz açık ve Bahreyn'den Türkiye'deki seyahat şirketini arıyorum, biz birşey yapamayız diyor Mecburen Bahreyn'e gidiyoruz Bir gece kalıp ertesi sabah THY acentesine gidiyorum Biletin süresi geçtiği için ceza veriyorum Böylece rüyanın 3 bölümü de gerçekleşmiş oluyor

DEVAMI VAR

Alıntı Yaparak Cevapla