Yalnız Mesajı Göster

Kişisel Zebani

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kişisel Zebani

yaklaşık on yaşımdan beri 17-18 yaşlarında bir oğlan çocuğunu görüp durdum ve benden başkası bir türlü göremedi onu her ne zaman gördüysem kötü şeyler oldu ona anlamlar yüklemeye başladım öyle ki bir gün arka bahçeden bir bebeğin ağlayışını ve kadının çığlıklarını duydum sesin kaynağını aramaya pencereye çıktım ve yine bahçede onu gördüm ve çocukluk işte bir haberci olduğuna inandım büyüdükçe ruh sağlığımda problem olduğuna ve onun benim zihnimin bir oyunu olduğuna karar verdim psikayatristler yardımcı olamadı ben de kendisine zebani dedim ve eğlendim onunla, bir bakıma ittifak kurdum bana yaklaşmıyordu ben ona yaklaştığımda ise açıyordu, oyuna dönüştü bir zaman sonra ve gün geldi bir daha görünmemeye başladı ve tamam dedim iyileştim böyle böyle 3-4 ay geçti ve ben bir gün beşiktaş otobüsüne bindim ve otobüste onu kitap okurken gördüm ah dedim yine başlıyoruz fakat bir an beni farketti ve dehşete kapıldı apar topar kapıyı açtırdı ve otobüsten indi üstelik bir adama çarptı ve tuhaf hal ve tavırları insanları şaşırttı rüyaydı belki yine bir zihnimin oyunu fakat yanımda insanlar vardı paylaşılmış bozukluk belki fakat durum bundan ibaret

Alıntı Yaparak Cevapla