Konu
:
Yaşadığım Sıradışı Olaylar
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Size küçüklüğümden beri ve halen de devam eden garip olayları anlatmak istiyorum
Belki aranızdan birisi bunlara bir anlam getirebilir
Konuşmaya başladığımdan , daha doğrusu çevremdeki olaylara tepki verebilecek yaşa gelmemle birlikte (3 yaş denebilir) bazı sıradan olmayan şeyler yaptığımı anlatır hep ailem
İlk olarak annemin annesi ben doğmadan birkaç yıl önce vefat etmiş
Tabi ben doğdum aradan yıllar geçti (yine 3 yaş civarı)
Oturduğumuz daire de ozamanlar 2 salon vardı ve annem genelde beni büyük olan salona sokmazdı , o zamanlar o misafirler içindi eskiden böyle bir akım vardı zaten hep
Daha küçük olan beni saldığı odada ise annesinin resmi varmış
İşte ozaman başlamış olaylar
Annem birgün mutfakta yemek yapıyormuş
O sırada ben içerde televizyon izliyormuşum ve annem bi süre sonra benim sesimi duymuş
Birisiyle konuşuyormuşum sanki
Sonra yanıma gelmiş ve benim annemin duvardaki annesinin resmiyle konuştuğumu görmüş
Ona ''sen gelme korkuyorum'' tarzı şeyler söylüyormuşum
Daha sonra bana gittimiğiz yerlerde olsun evde olsun gösterdiği fotoğraflarda ölmüş birisi varsa hemen onu ayırt edip o fotoğraftan korktuğumu söylüyormuşum
O evde bunun gibi çeşitli davranışlar sergilemişim
Bikeresinde hatta biryere durduk yerde nötr bir surat ifadesi ile kitlenmişim
Hiçbir şekilde beni oraya bakmaktan alıkoyamamış ve daha sonra kendi kendime başka bir ses duyup sese yönelmem ile bu bitmiş
O sıralarda bu tarz olaylar sürekli oluyormuş
Ama daha büyük olarlar bundan sonra başladı
99 depremi olmuştu
Fay hattı tam bizim evimizin yanında geçmişti
Binamızın yarısı çöktü ama Allah koruduki kimse hayatını kaybetmedi
Depremden sonra dedemlerin 2 katlı bahçe evinin alt katına yerleşecektik
Deprem henüz yeni olmuştu sanırsam 2 hafta
Bize alt kattaki evi gösteriyorlardı dedemler
Geceydi
Annem ve babam bizden önce girdiler ve odalara bakmak için ilerlediler
Bende dedem ile beraber usulca koridorda ilerliyordum
Birkaç adım atmıştımki sol tarafta mutfağa giden küçük holde bi anlık bir valık gördüm
(buraları kendim yapmışım gibi anlatıyorum tam hatırlayamıyorum ama anlatııkları ve hatırladıklarım dahil bunlar)O sırada ben müthiş korkuyla ağlamaya başlamışım sonra beni çıkartmışlar evden , huysuzluğuma bağlamışlar bu davranışımı
Daha sonra taşındık o eve , okula başladım aradan çok büyük zaman geçti , o sırad birkaç farklı ev değiştirdik ve şu anda halen oturduğum evde olaylar yeniden olmaya başladı
İlk başta geceleri izleniyorum hissine kapılıyordum
Daha sonra bu his gölgelere ve anlamsız seslere dönüştü
Zamanla bunun psikoljik olduğunu düşünmeye başladım ve bunu kendi çabalarımla yenmeye çalıştım ancak bir fayda etmedi
Daha sonra bana musallat olmuş olabileceklerini düşünmeye başladım çünkü bu beni çok rahatsız etmeye başladı o sırada Spatyom tarzı sitelerden araştırmalara başladım ve çeşitli dualar buldum onları kullandım
Bütün bunlar sürerken annemle babam ayrıldılar
Ben annemle evde kalmaya devam ettim
İkiside ayrılık yüzünden oldukça etkilendiler
Annem bazen geceleri arkadaşlarıyla oluyordu ve ben evde yanlız kalıyordum
Ve olaylarda iyice büyük bi hal almaya başlamıştı
Kimi zaman uykumdan uyanıyordum
Sesler geliyordu
Bir gece yine evde yanlızdım ve tv izliyordum tabi neredeyse bütün ışıklar açık
Yarı uykulu bir haldeyim ve oturduğum koltuktan holden gelen ışığın büyük bir kısmı gözüküyordu
İlk önce büyük beyaz bi ışıma geldi içeri
Ardından ışık 2 kere yanıp söndü ve tamamen kapandı
Ben neredeyse korkudan ölmek üzereydim hemen leptopu açtım ve ne kadar dua varsa buldum okudum , bildiklerimi okudum
Neredeyse ağlayacak konuma geldim
Yaklaşık 5 dk sonra ise ışık tekrar yandı
O gece annem gelene kadar oturduğum yerden kalkamadım
Daha sonra evdeki odaların hemen hemen hepsinde bu tarz patlamalar yaşanıyordu ışıma vs olmadı birdaha ama şu anda bile bazı odalarda ışık yok
Bu olanlar beni iyice delirtmeye başladı kimi zaman onlarla konuşurken buluyorum kendimi
Ama zamanla alışmaya başlıyor insan
Teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul