Yalnız Mesajı Göster

Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan…

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan…

Merhaba;Eğer hasta olmak istemiyorsanız kalın giyinin,duştan sonra saçlarınızı kurutun,çıplak ayakla gezmeyin,sağlıklı beslenin canlar

Bu yaz Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri diye bir kitap okudum,üstelik çok ilgimi çekmişti ve mantıklı gelmiştiTüm hastalıkların sebepleri ve bunları önleyecek olumlamalar vardıHepsini okudumÖzellikle kendi sahip olduklarımı,inanın saçmaYazar kendi kanserini de bu şekilde yendiğini söylüyor fakat ben gerçeklerle uyuşmadığını farkettimŞöyle bir örnek vereyim çok iyi kalpli,sürekli mutlu,gülen,güldüren insanlar hani kanserden falan ölür yaŞaşırırız,öyle düşününHastalık hastalıktır ötesi yokBi tane de kitaptanÖrneğin beyaz akıntılar demişBir kadın hastalığıdırNedenini kadınların erkekler karşısında güçsüz olduklarına inanması olarak görmüşNe alakası var (: Adet kanaması öncesi bu beyaz akıntı normaldir ve ye bel üşütüldüğü takdirde de olur

TAVSİYELERİM

1Duygularınızı anlatınAnlatın ama insanlara değilSürekli kendinden bahseden insanlar çevrelerinden bekledikleri ilgiyi göremezlerYa çok kadim bir dostunuz olacak ya da çok kadim bir günlüğünüzGünlükten yanayım

2Olduğunuzdan farklı yaşamanın size pek bir zararı olmaz üstelik ''olmak istediğiniz gibi görünün'' diyordu okuduğum bir kitap

Onun dışındakilere katılmaktayım ama tamamen değilŞöyle ki kendini kabullenmemek,olumsuz düşünce,mutsuzluk,kıskançlık vs sizi hasta ederAma sadece zihninizi hasta ederSizi bir grip,ülser,gastrit,guatr yapmaz

Alıntı Yaparak Cevapla