08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan…
Merhaba;Eğer hasta olmak istemiyorsanız kalın giyinin,duştan sonra saçlarınızı kurutun,çıplak ayakla gezmeyin,sağlıklı beslenin canlar
Bu yaz Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri diye bir kitap okudum,üstelik çok ilgimi çekmişti ve mantıklı gelmişti Tüm hastalıkların sebepleri ve bunları önleyecek olumlamalar vardı Hepsini okudum Özellikle kendi sahip olduklarımı,inanın saçma Yazar kendi kanserini de bu şekilde yendiğini söylüyor fakat ben gerçeklerle uyuşmadığını farkettim Şöyle bir örnek vereyim çok iyi kalpli,sürekli mutlu,gülen,güldüren insanlar hani kanserden falan ölür ya Şaşırırız,öyle düşünün Hastalık hastalıktır ötesi yok Bi tane de kitaptan Örneğin beyaz akıntılar demiş Bir kadın hastalığıdır Nedenini kadınların erkekler karşısında güçsüz olduklarına inanması olarak görmüş Ne alakası var (: Adet kanaması öncesi bu beyaz akıntı normaldir ve ye bel üşütüldüğü takdirde de olur
TAVSİYELERİM
1 Duygularınızı anlatın Anlatın ama insanlara değil Sürekli kendinden bahseden insanlar çevrelerinden bekledikleri ilgiyi göremezler Ya çok kadim bir dostunuz olacak ya da çok kadim bir günlüğünüz Günlükten yanayım
2 Olduğunuzdan farklı yaşamanın size pek bir zararı olmaz üstelik ''olmak istediğiniz gibi görünün'' diyordu okuduğum bir kitap
Onun dışındakilere katılmaktayım ama tamamen değil Şöyle ki kendini kabullenmemek,olumsuz düşünce,mutsuzluk,kıskançlık vs sizi hasta eder Ama sadece zihninizi hasta eder Sizi bir grip,ülser,gastrit,guatr yapmaz
|
|
|
|