Yalnız Mesajı Göster

Temizliğin Kirli Yüzü

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Temizliğin Kirli Yüzü

Neye güveneceğimizi şaşırır olduk artık Kansere harcanan 5,6 milyar TL 'nın yarısını önce arıtım,tütün engelleme ve temizlik işlerine harcasalar risk de kalkar ortadan Ama sonuç yine kişinin kendisinde bitiyor Sigara konusunda ne kadar yasaklanırsa yasaklansın birey bırakmadıktan sonra engellenemez O kadar reklamlarda pişmanlıktan acı çekenleri gösteriyorlar , bir sürü yakınları akciğer kanseri oluyor hala kanser olana kadar akıllanmıyorlar bide üstüne üstlük kanser olunca çevresindekileri uğraştırıyorlar Sigara mamullerinin üzerinde uyarılar oluyor ama hala satıyorlar amaç uyarmak değil ki para kazanmak ve amaç hani biz uyardık ama o içti hesabı olsun

İş yine insanda bitiyor konuyu saptırmayayım bu tür temizlik ürünlerinde de saf sabunlar kullanılsa sorunlar kalkar diye düşünüyorum İnsanlık ölmüş cidden Artık amaç hep para Sağlık,can güvenliği kalmadı kimsede Adamlar artık sağlık için değil parayı nasıl daha çok arttırırım hesabında Böyle olduktan sonra yaşanmaz hiç bir yerde

Neyse dediğim gibi kişinin kendisinde bitiyor herşey İnsan yaşamadan akıllanmıyor Allah yardım etsin ne diyeyim

Teşekkürler paylaşım için

Alıntı Yaparak Cevapla