Yalnız Mesajı Göster

Vücut Geliştirme (Tekniklerimden)

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Vücut Geliştirme (Tekniklerimden)

Paylaşım oldukça güzelBen de bu konudan nasibimi aldım bir zamanlar Geçen sene spora gidiyordum Yani fitness salonuna diyeyim daha doğrusu O zaman benim ilk gidişimdi Yani ilk defa bir fitness salonuna gidiyordum Ve dolayısıyla bu konuda tecrübem de yoktu Beni iyi bir şekilde yönlendiren birisi de olmadı Benim kilo problemim vardı Yani kilo alamıyordum Bir kilo bile alsam o gün dışarı gezme amaçlı çıktığımda o kiloyu hemen veriyordum Metabolizma hızlı çalışıyor diye düşünüyorum Ben topu topu 5 ya da 6 aylık bir süreçte fitness salonuna gittim Bu süreç içerisinde bana ideal olarak istediğim vücut şeklini oturtabileceğim söylendi Ve hocamız orada bulunan birtakım tabletlerden kullanmamızı önerdiFakat ben bu duruma tereddüt ederek bakmıştım Her ne kadar sağlık bakanlığı onaylı olduğu söylense de ben o tabletleri kullanmayı göze alamadım Ben zaten sağlık bakanlığı tarafından onaylanan birçok şeyinde aslında pek sağlıklı olduğu düşüncesini taşıyan birisi değilimYani boşu boşuna aslında bir zaman kaybı yaşadım Ancak hala daha kilo alamamaktan yakınıyorumSadece benim için bir tecrübe oldu o salona gidişim

Alıntı Yaparak Cevapla