Yalnız Mesajı Göster

Reiki Meditasyonları

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Reiki Meditasyonları

Dağ Gölü Meditasyonu

Kisa bir zaman once , derin meditasyon esnasında,bu meditasyonu her insanın yapabilecegi sekli ile gordumBu cok guzel bir meditasyon! Ben onu sonsuz mukemmel ve tarif edilemez olarak yasadım

Asagida yazdigim tarifin,bilincin en cesur ve yenilmez Gercegi Arayanlar icin korudugu gizli kalmıs mutluluk bolgelerini, size de acmasina yardimci olabilir

Meditasyonun tarifi :

Rahat bir sekilde oturun,gozlerinizi kapatin ve maksimum gevseyin

Birinci bolum

1 Kendinizi lotos pozisyonunda, bir dag golunun kenarinda oturmus olarak imgeleyin

2Onunuzdeki golun sulari sakin ve kristal gibi temiz

3Sizin etrafinizda (ozellikle etrafinizda)- guneste parlayan,karli tepeleriyle yuksek daglar bulunmaktadir

4Ustunuzde dipsiz mavi bir gokyuzu var

5Yuksek gokyuzunde parlak ,altin sarisi bir gunes isildiyor

Ikinci bolum:

1Cicek ve Ot kokan dag havasini icinize cekin Guzel kokulari hissedin,duyularinizla degil,sanki,sizin cok derininizde,icinizde-benliginizle hissedinBu guzel kokularin icine girin,tamamen ve tumuyleonlarla bir butun olunonlarin icinde eriyinonlari benliginizde hissedin

2Dag golunun temizligine bakinSafligi hissedin,duyularinizla degil,sanki,sizin derininizde,tum benliginizdeBu Safliga girin,tamamen ve tumuyleonunla butunlesinicinde eriyinonu benliginizde hissedin

3Etrafinizdaki Yuksek Daglara odaklaninOnlarin hareketsizligini hissedin,duyularinizla degil,sanki,icinizde cok derinde-tum benliginizdeBu hareketsizlige girin,tamamen ve tumuyleonunla butunlesinicinde eriyin tum benliginizde hissedin

4Ustunuzdeki dipsiz Mavi Gokyuzune bakinSonsuzlugu hissedin,duyularinizla degil,sanki,icinizde-derinlerde,tum benliginizdeBu dipsizlige girin,tamamen ve tumuyle,onunla butunlesinicinde eriyintum benliginizde hissedin

5Altın Gunesin parlak isigina bakinIsigi hissedin,duyularinizla degil,sanki,icinizde-derinlerde,sizin benliginizdeBu Isiga girin,tamamen ve tumuyleonunla bir butun olunicinde eriyintum benliginizde hissedin

6Etrafınızdaki Huzura odaklaninOnu hissedin,duyularinizla degil,sanki,icinizde-cok derinlerde,tum varliginizdaBu sonsuz huzura girin,tamamen ve tumuylebir butunlukte birlesinicinde eriyintum benliginizde hissedin

7Etrafınızdaki Sukunete odaklaninOnu hissedin,duyularla degil,sanki,icinizde-cok derinlerde,tum benliginizdeSukunete girin,tamamen ve tumuylebir butunlukte birlesinicinde eriyinbenliginizde hissedin

8Etrafinizdaki Sessizligi dinleyinOnu hissedin,duyularla degil,sanki,icinizde cok derinlerde-tum varliginizdaBu Sessizlige girin-tamamen ve tumuylebir butunlukte birlesinicinde eriyintum benliginizde hissedin

9Yavasca meditasyondan cikarken,icinizde Guzel Kokuları, Safligi, Hareketsizligi, Dipsizligi,Huzuru, Sukuneti, Sessizligi,dikkatlice korumaya alin

Not : Bu meditasyonu kendiniz CD veya bilgisayarınıza okuyarak kayit edinKayitta alcak sesle ve huzur dolu bir ses tonuyla konusunDaha sonra bununla meditasyon yapabilirsinizBu,meditasyonun ozumsenmesinde,baslangicta kuskusuz size yardinmci olacaktirDaha sonra muzik esliginde veya sessizlikte meditasyon yapmaya ozen gosterin

Alıntı Yaparak Cevapla