08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Var
Fiziksel bir etki için telekineziyi ilk adım olarak düşünüyorum Önce kağıt döndürme, kaşık bükme, mendil uçurma vs konularda ustalaştıktan sonra psi-ball yapmaya başlayabilirsin Yada direkt psi-ball dan da başlanabilinir elbette, fakat daha zor olur Oluşturduğun enerji topunu fırlatarak pencereleri açar, kapıları kapatırsın Otomatiğe fırlatıp ışığı açarsın, sadece ustalaşmak gerekiyor Enerjinin farkına varabilirsen arzuladığın hayaller gözünde basitleşecektir bile Bilmiyorum doğru bir yöntem midir ama enerjimi hissetmek istediğimde, vücudumu ve davranışlarımı birer dönüştürücü gibi kullanırım (bazen de duygular, çok güçlü olanlar ) Mesela dirseğimi sert bi yere vurduğumda, verdiği dayanılmaz acı ve öfke duygusunu enerjiye dönüştürdüğümü düşünerek veya aniden ortaya çıkan bir sesten korkunca adrenalin salgısının karnımdaki hissini, ellerimin karıncalanmasını, refleks olarak oluşan o titremenin-irkilmenin enerjisini varolan enerjime kattığımı düşünürüm Çakralar konusunda 7 adet çakramız var ve her birininde üstlendiği ayrı görevler var Hepsini aynı anda açmak mümkün olmasa gerek, teker teker açmayı denemekte yarar var bence Fakat Maranki nin yazılarından okuduğum sürekli yapıldığında çakra açma işlemine olanak sağlayan bir hareket var, aktarayım:
Öne doğru yavaş yavaş eğilirken nefes veriyoruz, kolları salıyoruz(serbest bırakıyoruz) Doğrulurken nefes alıyoruz kolları havaya kaldırıyoruz aynı anda, geriye doğru belimizi bükebildiğimiz kadar büküyoruz, göbekteki gerilmeyi ve titreşimi hissetmeye çalışıyoruz, tekrar öne doğru nefes vererek eğiliyoruz 3 defa yapılacakmış bu hareket, önce ılık bir duş alıp, bu hareketleri yapıp sonra loş sakin bir ortamda meditasyon yaparsanız daha etkili olacaktır diye umuyorum
|
|
|