Konu
:
Çakraların His İşlevleri, Aromaları,Ve İlgili Yiyecekleri.
Yalnız Mesajı Göster
Çakraların His İşlevleri, Aromaları,Ve İlgili Yiyecekleri.
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çakraların His İşlevleri, Aromaları,Ve İlgili Yiyecekleri.
1) KÖK ÇAKRA:
His işlevi: Koku alma
Aromaları: Sedir,karanfil
Yiyecekleri:Kırmızı et ve sebzeler
2)GÖBEK (SAKRAL) ÇAKRA:
His işlevi:Tat alma
Aromalar:Sandal ağacı,Ylang-Ylang
Yiyecekleri:Turunçgiller
3)GÜNEŞ (SOLAR) ÇAKRA:
His işlevi:Görme
Aromalar:Lavanta,Bergamut
Yiyecekleri:Tahıllar
4)KALP ÇAKRA:
His işlevi: Dokunma
Aromalar:Gül yağı
Yiyecekleri:Yeşil Sebzeler
5)BOĞAZ ÇAKRA:
His işlevi:İşitme
Aromalar:Ada çayı, Okaliptus
Yiyecekleri:Çeşitli meyveler
6)ALIN (3
GÖZ) ÇAKRA
His işlevi: Duyu Dışı Algılama dahil tüm duyular
Aromalar:Nane ve yasemin
Yiyecekleri:Klororfillli bitkiler ve nefes
7)TAÇ ÇAKRA
His işlevi: -
Aromalar:Lotus ve Olibanum
Yiyecekleri:Meyve suları ve Güneş
Bunlar ne işimize yarayacak?
Temel çakralarımıza hitap eden duyular, aromalar ve yiyecekler çakralarımızı kontrollü biçimde açıp enerji girdaplarının daha geç kirlenmesini enerji alım veriminin kolaylasmasını sağlayıp sizlere bu ölcüde yardımları dokunacaktır
Alıntı değildir
Herkese keyifli forumlar
Sevgiyle kalın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul