Yalnız Mesajı Göster

Evrensel Mekanizma Ve Bizler - Temel Seviye

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Evrensel Mekanizma Ve Bizler - Temel Seviye

Evrenin Mekanizması Ve Bizler - 1Aşama

Bu aşamaya Emilim Aşaması diyoruzTüm bilgi ve datalar ,beş odak merkezi ile diğer dağıtım kanallarından emilerek giriş kapımıza gelirSınırını tahmin edemediğimiz bu devasa akıştan nasıl ve ne kadar emiyoruz ?

Bu aşamada kapasite devreye girerHani zaman zaman ( kafam davul gibi ) , ( kafam durdu ) , ( zihnim yoruldu ) tarzındaki ifadeler tamamen kapasite ile ilgilidirYoğun bilgi ve data akımında merkez Ayırım kısmında yetişemez, yetişmek için çabalar,yoğunlaşır ancak çokluk kapasiteyi zorlarBu durumda merkezin bilgi ve dataları iade etme şansı olmadığından iki yöntem uygularBirincisi hiç işlemeden Arşiv’e kaldırır ( bunu yapmayı istemez ama ) ; bu bizde yukarıdaki ifadeleri ve benzerlerini seslendirmeye yol açarİkinci ve çoğunlukla yaptığı gibi bilgi akışını azaltmak için bu ortamlardan uzaklaşmak vei lave olarakda bu yoğun bilgi akışına engelleyecek ifadeleride devreye sokar ( çok dağıldım,dinlenmem lazım ) ,
( kendimi iyi hissetmiyorum ) , ( biraz kendi kendime kalmayı istedim ) ve benzerleridir
Ne yapar eder kapasiteyi kontrolü ele alacak seviyeye kadar düşürürO nedenledir ki uzun süreli ders çalışanlar , kalabalık yerlerde çalışanlar , bilgi ve data yoğunluğu olan yerlerde bulunanlar , akademisyenler (sayılamayan diğerleri ) kapasite dolunca uyarılırlarKarnı acıkır,başı ağrır,başı döner,tansiyon çıkar yada düşer,midesi bulanır , gözü kararır; kısaca kabul edilmiş hastalık , sıkıntı halleri devreye sokulur ( içim karardı ifadesi )

Varılan yer kapasitemiz kadar emiyoruzÖtesi yok

Burada tüm kapasiteler eşit midir,yada birbirine yakın mıdır ? sorusu akla gelirAynı değildir
Bilakis son derece farklıdırBuna karar veren 3 ve 4 seçeneklerdir3 Seçenek yani Red seçeneğinin çokluğu kapasiteyi sınırlarSebebide bellidirRed olan tehlikeli ve gizemli demektir ,daima kontrol edilmesi,sınırlarda tutulması için yoğun mekanizmaların devamlı faaliyette olmasını gerektirirYaşama sızmaması için büyük bir çaba ve dikkat buna ayrılmıştırKapasite gittikçe küçülen eğilimde daralır

Kabul ise kapasiteyi tam tersi olarak artırırKabul edilen için özel hiçbir tedbir ve önlem uygulanmaz,direkt olarak yaşama sızmasına yol açılırKabul edilen derhal merkezden çıkarak,size ait olurBu nedenle Kabul kararı çok olan merkez,daha çok bilgi ve datayı işlerYani mümkün olduğunca emerRahatsızlık duymaz,aksine Kabul kararları ile enerji ve moralitesi artar,kapasite artar

Emilim 24 saat devam eder demiştikUyku ve benzeri durumlarda Emilim azalırNedeni tek ve sabit bir yerde bulunmamız nedeniyledirBu durumlarda ağırlıklı Farkedilemeyen Bilgi Ve Data Akışı’na açığızdırBu tür bilgiler direkt Arşiv’e aktarılır,sizde ertesi gün (Enerjinizi Tekrar Taşıdığınızı Anladığınız An ) rüya olarak , içine doğmuş olarak ,yıllardır biliyormuşda sanki unutulanı tekrar hatırlamış olarak Kontrol’den geçer ve yaşamınıza sızarBurada bilinmesi gereken hatırladığınız rüyalar Kontrol’den geçmiş ve Kabul görmüş olanlardırRed olmuş olanlar için şu ifadelere başvururuz : ( Karışık rüyalar gördüm , anlayamadım ) , ( Ne gördüğümü hatırlamıyorum ama değişik değişik rüyalar gördüm ) , ( İçimde Çözemediğim Bir His Var ) ve benzerleri

Emilim bir durumda ise ciddi anlamda durma noktasına gelirBuda Red almış ve tehlike derecesi çok yüksek bilgi ve dataların yaşama sızma durumlarıdırBurada merkez derhal devreye girerek, korku , hastalık , endişe ,panik ve türevlerini derhal devreye sokarTehlike derecesine görede şiddetle uygularÖrneğin ölmek tehlike derecesi son derece yüksek bir Red’dirÖlümü irdelemeye başladığımızda merkez konuyu değiştirmek için her türlü önlemi alacaktır

Ölümün normalitesini Kabul etmiş bir Merkez diğer durumda alınan tedbirlerin hiçbirisini uygulamayacaktır

Emilim’i kapasitemiz boyutunda yapıyoruzEmilen bilgi ve datalar merkeze geliyor
1şık yani Kontrol derhal yada Arşiv’in tekrar kontrolünde kesinkes işliyorBunu önleme şansımız yok,zaten daha önce yazdığımız gibi bu yoğunluğu ele almakta istemiyoruzBiz
Ayrım’a dahil olmak istiyoruzKontrol , emilimin sonlandığı yerde ilk temastırPasaport yada nüfus cüzdanı sorgulama yeridirBilgi ve data olduğunun uygunluğu verilerek,Ayrım’a gönderilirBilgi ve datanın dışında merkeze gelen bir şeyler olabilir mi?

Mutlak olarak vardırAncak bu boyuttaki sahip olduğumuz merkez bunu Kontrol edemez,Ayrım’a tutamazYaşama sızmasını farketmez bileRed ve Kabul almamış bazı şeylerin yaşama sızması merkez tarafından hiçbir tedbir alınmasına gerek duymaz
Bunların ne olduğu tam olarak ( bu boyutun gereği ) bilinmediğinden, açıklanabilmeleri boşturBüyü,Nazar,Enerji Emilimleri,bu boyuta ait olmayan formlar merkezde kontrol edilmezÇünkü bilgi ve data değildirlerdirekt yaşama sızabilirlerBunları önlemek için yöntemler vardır,ancak konudan farklı olması nedeniyle en son kısımda değinilecektir

Ayrım başladığında önce farkedilen mi,farkedilmeyen mi diye ilk ayrıma tabi tutulur
2aşama başlamıştır

Kaynak : Alıntı DeğildirEvren , Yoga ve Kendim

Alıntı Yaparak Cevapla