Prof. Dr. Sinsi
|
Evrensel Mekanizma Ve Bizler - Temel Seviye
Evrenin Mekanizması Ve Bizler - 1 Aşama
Bu aşamaya Emilim Aşaması diyoruz Tüm bilgi ve datalar ,beş odak merkezi ile diğer dağıtım kanallarından emilerek giriş kapımıza gelir Sınırını tahmin edemediğimiz bu devasa akıştan nasıl ve ne kadar emiyoruz ?
Bu aşamada kapasite devreye girer Hani zaman zaman ( kafam davul gibi ) , ( kafam durdu ) , ( zihnim yoruldu ) tarzındaki ifadeler tamamen kapasite ile ilgilidir Yoğun bilgi ve data akımında merkez Ayırım kısmında yetişemez, yetişmek için çabalar,yoğunlaşır ancak çokluk kapasiteyi zorlar Bu durumda merkezin bilgi ve dataları iade etme şansı olmadığından iki yöntem uygular Birincisi hiç işlemeden Arşiv’e kaldırır ( bunu yapmayı istemez ama ) ; bu bizde yukarıdaki ifadeleri ve benzerlerini seslendirmeye yol açar İkinci ve çoğunlukla yaptığı gibi bilgi akışını azaltmak için bu ortamlardan uzaklaşmak vei lave olarakda bu yoğun bilgi akışına engelleyecek ifadeleride devreye sokar ( çok dağıldım,dinlenmem lazım ) ,
( kendimi iyi hissetmiyorum ) , ( biraz kendi kendime kalmayı istedim ) ve benzerleridir
Ne yapar eder kapasiteyi kontrolü ele alacak seviyeye kadar düşürür O nedenledir ki uzun süreli ders çalışanlar , kalabalık yerlerde çalışanlar , bilgi ve data yoğunluğu olan yerlerde bulunanlar , akademisyenler (sayılamayan diğerleri ) kapasite dolunca uyarılırlar Karnı acıkır,başı ağrır,başı döner,tansiyon çıkar yada düşer,midesi bulanır , gözü kararır; kısaca kabul edilmiş hastalık , sıkıntı halleri devreye sokulur ( içim karardı ifadesi )
Varılan yer kapasitemiz kadar emiyoruz Ötesi yok
Burada tüm kapasiteler eşit midir,yada birbirine yakın mıdır ? sorusu akla gelir Aynı değildir
Bilakis son derece farklıdır Buna karar veren 3 ve 4 seçeneklerdir 3 Seçenek yani Red seçeneğinin çokluğu kapasiteyi sınırlar Sebebide bellidir Red olan tehlikeli ve gizemli demektir ,daima kontrol edilmesi,sınırlarda tutulması için yoğun mekanizmaların devamlı faaliyette olmasını gerektirir Yaşama sızmaması için büyük bir çaba ve dikkat buna ayrılmıştır Kapasite gittikçe küçülen eğilimde daralır
Kabul ise kapasiteyi tam tersi olarak artırır Kabul edilen için özel hiçbir tedbir ve önlem uygulanmaz,direkt olarak yaşama sızmasına yol açılır Kabul edilen derhal merkezden çıkarak,size ait olur Bu nedenle Kabul kararı çok olan merkez,daha çok bilgi ve datayı işler Yani mümkün olduğunca emer Rahatsızlık duymaz,aksine Kabul kararları ile enerji ve moralitesi artar,kapasite artar
Emilim 24 saat devam eder demiştik Uyku ve benzeri durumlarda Emilim azalır Nedeni tek ve sabit bir yerde bulunmamız nedeniyledir Bu durumlarda ağırlıklı Farkedilemeyen Bilgi Ve Data Akışı’na açığızdır Bu tür bilgiler direkt Arşiv’e aktarılır,sizde ertesi gün (Enerjinizi Tekrar Taşıdığınızı Anladığınız An ) rüya olarak , içine doğmuş olarak ,yıllardır biliyormuşda sanki unutulanı tekrar hatırlamış olarak Kontrol’den geçer ve yaşamınıza sızar Burada bilinmesi gereken hatırladığınız rüyalar Kontrol’den geçmiş ve Kabul görmüş olanlardır Red olmuş olanlar için şu ifadelere başvururuz : ( Karışık rüyalar gördüm , anlayamadım ) , ( Ne gördüğümü hatırlamıyorum ama değişik değişik rüyalar gördüm ) , ( İçimde Çözemediğim Bir His Var ) ve benzerleri
Emilim bir durumda ise ciddi anlamda durma noktasına gelir Buda Red almış ve tehlike derecesi çok yüksek bilgi ve dataların yaşama sızma durumlarıdır Burada merkez derhal devreye girerek, korku , hastalık , endişe ,panik ve türevlerini derhal devreye sokar Tehlike derecesine görede şiddetle uygular Örneğin ölmek tehlike derecesi son derece yüksek bir Red’dir Ölümü irdelemeye başladığımızda merkez konuyu değiştirmek için her türlü önlemi alacaktır
Ölümün normalitesini Kabul etmiş bir Merkez diğer durumda alınan tedbirlerin hiçbirisini uygulamayacaktır
Emilim’i kapasitemiz boyutunda yapıyoruz Emilen bilgi ve datalar merkeze geliyor
1 şık yani Kontrol derhal yada Arşiv’in tekrar kontrolünde kesinkes işliyor Bunu önleme şansımız yok,zaten daha önce yazdığımız gibi bu yoğunluğu ele almakta istemiyoruz Biz
Ayrım’a dahil olmak istiyoruz Kontrol , emilimin sonlandığı yerde ilk temastır Pasaport yada nüfus cüzdanı sorgulama yeridir Bilgi ve data olduğunun uygunluğu verilerek,Ayrım’a gönderilir Bilgi ve datanın dışında merkeze gelen bir şeyler olabilir mi?
Mutlak olarak vardır Ancak bu boyuttaki sahip olduğumuz merkez bunu Kontrol edemez,Ayrım’a tutamaz Yaşama sızmasını farketmez bile Red ve Kabul almamış bazı şeylerin yaşama sızması merkez tarafından hiçbir tedbir alınmasına gerek duymaz
Bunların ne olduğu tam olarak ( bu boyutun gereği ) bilinmediğinden, açıklanabilmeleri boştur Büyü,Nazar,Enerji Emilimleri,bu boyuta ait olmayan formlar merkezde kontrol edilmez Çünkü bilgi ve data değildirler direkt yaşama sızabilirler Bunları önlemek için yöntemler vardır,ancak konudan farklı olması nedeniyle en son kısımda değinilecektir
Ayrım başladığında önce farkedilen mi,farkedilmeyen mi diye ilk ayrıma tabi tutulur
2 aşama başlamıştır
Kaynak : Alıntı Değildir Evren , Yoga ve Kendim
|