Konu
:
Mantıklı Bir Açıklama...
Yalnız Mesajı Göster
Mantıklı Bir Açıklama...
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantıklı Bir Açıklama...
nasıl başlasam yada nerden başlasam bilemiyorum
hayatta hayal ettiğim yada yapmak istediğim
veya yapmaya çalıştığım hiç birşey gerçekleşmiyor
veya olmiyor
bunu kendime en az bin kere sormuşumdur ama nedense tatmin edici bir cevap bulamadımm
NEDENNN? hayatta herkesin hayalleri olur kısa yada uzun iyi yada kötü ama bazıları muhakkak gerçekleşir
ben küçük ken uzun boylu yakışıklı biri olmayı hayal ediyordum hatta etrafımdakiler bile fizik yapısı itibariyle öyle olacağımı düşünüyorlardı
olmadı
kısa kaldım
orta okl lise yıllarında çok çalışkandım maddi durumumuz gereği ünvsitede güzel bir yerler hayl ediyordumki abim trafik kazası geçirdi durumumuz alt üst oldu
çalışmak zorunda kaldım ünvsite hayali
bitti
iş yeri açtım tam müşteri bulmuş etrafımı genişleteyim derken en sevdiğim amcamın oğlu vefat etti
bir hafta köyde kalmak zorunda kaldım geldiğimde işler alt üst olmuştu
oda bitti
yabancı bir müşteri bulup bir iş yeri açtık tam işler ısınacakken kriz vurdu
ancak elimizdekileri sattıp eleman parasını verebildik
askere gittim 426 kişilik bir bölükte sadece benim künyem gelmemişti
yine askerde çarşı çıkış defterlerinde sadece benim kinin üstünde fotoğraf yoktu
ve çavuşluğa ayrılmış 15 kişilik bir gurupta sadece benim çavuşluk diplomam kaybolmuştu
askerde sadece benim terhis adresimde yanlışlık yapılmıştı ve ben beş gün eksi saydımmm
askerlik bittikten sonra elimdekilerle ırakta züccaciye sektöründe ticaret yapmaya çalıştım tam müşterinin mallarını yollayacaktımm
son anda vaz geçtii
birgün televizyon başında televizyon izlerken önemli bir haberin son cümlelerine yetiştim
hepsini okumak için tekrar haberlerin (alt yazı veren haber kanalları) hepsini okumaya başladım tam aradığım habere geldiğinde haber değişti spor haberlerine döndü bende sinirden tv yi kapattımm
siz olsanız ne yapardınızzz
? bu kadar şeyin bir anlamı bir mantıklı açıklaması olmalı elbet ama inanın ben sadece hatırladıklarımı yazdım ve hatırlamadığım ama yaşadığım sayısız olaylar varr
buraya birşeyler yazacak arkadaşlar lütfen yararlı şeyler yazsınlar öyle laf olsun torba dolsun diye değil
ha şunuda ekleyeyim
işe başlarken yada ortasında kesinlikle kötü sonoç düşündüğümden yada eski şeylerin tesirinde kaldığımda değil
hatta bir önceki olumsuzları yeni işe başlarke hatırlamıyorum bile
neyse yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürrrrr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul