08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantıklı Bir Açıklama...
Ben bu konuda insanoğlunu sorumlu tutarım
Çünkü insan istediği o şeyi bazen gerçekten doğru şekilde isteyemeyebiliyor
Senin hatan ise kendini başarıya nihayi şartlaman Az başarı ya da başarıya açılan yol seni tatmin etmiyor, bu kişiselinle ilgili değil, düşüncelerinle ilgili Mantık şudur ki, bunu bize hem dinimiz söyler, hem de modern bilim kuantum söyler, istediğin şeyleri dilerken sabırla ve doğru kelimelerle ve doğru amellerle dileyeceksin Kötü veya olumsuz bir olayla karşılaştığın zaman ne yapacağını dinimiz bize asırlar öncesinden söylemiş, sizin şer bildiklerinizde biz hayır görürüz demiş, her işte bir hayır vardır lafı da buradan gelir Bu bağlamda yaşadığın her olaydan ders çıkarmalı ve her iyi ya da kötü olayı artı hanene yazmalısın Sonuçta kötü bir insanla karşılaşdığında isyan edersin belki ama, yapmamalısın, o insanla hiç karşılaşmasaydın toplumda o tür insanların varlığını bilmez dolayısı ile bu tecrübeye çok daha acı ve geç erişmiş olurdun  
Kısacası arkadaşım, kuantum olumlama kavramını derinlemesine bir araştır, bu hayatta öncelikli olarak mutlu olmayı iste onun çalışmalarını yap, sonra ise boyunla ilgili bereketinle ilgili isteklerinle alakalı çalışmalara devam et Sonucu göreceksin  
|
|
|
|