08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Konya Ereğli
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Hakkında - Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Resimleri - Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu İletişim
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz eğitim öğretim faaliyetlerine 1973 yılında başlamış, ancak 1997-2000 yılları arasında taşıma kapsamına alınmasından dolayı eğitim öğretim yapılamamıştır 2000-2001 eğitim öğretim yılından itibaren faaliyetlerine devam etmektedir
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BEYÖREN ÇATMATAŞ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Beyören Köyü Ereğli/Konya
Telefon Numarası: 3327330057
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 711531@meb k12 tr
catmatas@gmail com
Web Adres
Beyören Çatmataş İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız