08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doganlı İlköğretim Okulu Tufanbeyli Adana
Doganlı İlköğretim Okulu Hakkında - Doganlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Doganlı İlköğretim Okulu Resimleri - Doganlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Genel Bilgiler
Kurum Kodu : 473977
Okul Müdürü : Ayhan DÖNMEZ
Vizyonu :
Ülke düzeyinde,eğitimde bir adım önce,bir adım önde olmak Çocuklarımızındüşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmiş bir okul kiliğine sahip olmak
Misyonu :
Okul çevresinne ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir
Kuruluş Yılı :
1950
Açık Adresi : Doğanlı Köyü TUFANBEYLİ / ADANA
Yerleşim Yeri Bilgileri
Yerleşim Yeri Türü : Köy
İlçe Merkezine Uzaklığı : 10 km
İlçe Merkezine Ulaşım İmkânları : İlçe merkezine her gün Minibüsle ulaşımı mevcuttur
İl Merkezine Uzaklığı : 210 km
İl Merkezine Ulaşım İmkânları :
TUFANBEYLİ KOP
Okul Binası İle İlgili Açıklamalar :
5 DERSLİKTEN OLUŞAN 2 BİNA BULUNMAKTADIR
Lojman Durumu : Var
Lojman İle İlgili Açıklamalar :
3 LOJMAN BULUNMAKTA
Doganlı İlköğretim Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doganlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doganlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doganlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Doganlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DOGANLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Doğanlı Köyü Tufanbeyli/AdanA
Telefon Numarası: 3227962107
Web Adresi: http://www tufanbeyli gov tr/index p  tent&task=view
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|