08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acısu İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Acısu İlköğretim Okulu - Acısu İlköğretim Okulu Hakkında - Acısu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Acısu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Acısu İlköğretim Okulu Resimleri

Acısu İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Acısu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Acısu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Acısu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Acısu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ACISU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Acısu Köyü
Telefon Numarası: 4622413099
Faks Numarası: 4622413099
MİSYONUMUZ
* Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen,
* Bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkan,
* Dünya ile entegre olabilen ve çağdaş medeniyetin ortağı olabilen,
* Toplumda demokrasi bilincini ve kültürünü getiren, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmaya saygı ve katkıda bulunan,
* İnsani değerleri ön planda tutarak yüksek karakterli bireyler yetiştirmek,
* Okulumuzun lider okul, öğrencimizi lider öğrenci yapabilmek
Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren;
Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen;
Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen;
Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı;
Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek
VİZYONUMUZ
Öğrencilerimizin dünü tanıması, bugünü öğrenmesi ve yarını planlayarak, nitelikli insan olarak;Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, bireyler yetiştirmek istiyoruz

web site
|
|
|