08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağaçlı İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Ağaçlı İlköğretim Okulu - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ağaçlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri

Ağaçlı İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaçlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaçlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AĞAÇLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AĞAÇLI KÖYÜ
Telefon Numarası: 4622455023
HAKKIMIZDA
Ağaçlı ilköğretim okulu 2009-2010 eğitim öğretim yılını 135 Öğrencisi 2 İdarecisi, 10 Öğretmeni ve 2 Hizmetlisi ile devam ettirmektedir
Okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir
Kütüphanemiz 3000 kitap kapasitesi ile her öğrencimize ortalama yirmi kitap okuma olanağı sağlamaktadır
BT Sınıfımız öğrenci, öğretmen ve köy halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir
Fen labaratuvarımızda her türlü donanım mevcut olup internet bağlantısı ile birlikte okulumuzun övünç kaynaklarından biridir
Ağaçlı İlköğretim okulu personelinin özverileriyle kurulmuş olan Teknoloji sınıfımız projektör cihazı ve internet bağlantısı ile öğrenci ve köy halkına hizmet vermektedir

Daha Fazla Bilgi İçin
|
|
|