08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akpınar İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Akpınar İlköğretim Okulu - Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akpınar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri

Akpınar İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Akpınar ilköğretim Okulu AKÇAABAT-TRABZON
Telefon Numarası: 4622587773
Faks Numarası: 4622588004
TARİHÇEMİZ
Okulumuzun 1927 yılında eğitim-öğretime GOZOYSA İLKOKULU olarak açıldığı, civar köylerden gelen öğrencilerle kalabalık bir şekilde sınıflarının bulunduğu yaşlı kişilerden öğrenilmiştir Okul daha sonraları Bahçecik Mahallesinde,Cami Mahallesinde geçici binalarda hizmet vermiş,1967/1968 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasında taşınmış iken aşırı rüzgar nedeniyle çatısı uçmuş tekrar geçici binalara taşınmıştır Onarılan bina uzun yıllar hizmet vermiş,ilkokul olarak 1992 yılına kadar devam etmiştir Beldemizde ortaokul 1986-1987 Eğitim-Öğretim yılında yine geçici binalarda açılmış ve 1994-1995 Eğitim-Öğretim yılına kadar devam etmiştir Yeni İlköğretim Okulumuz 1992 yılı Ekim ayında dönemin Milli Eğitim Bakanı Köksal TOPTAN tarafından açılarak 8 yıllık İlköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir Alanı bahçesiyle birlikte 4786 metrekaredir Şu an 20 personelle hizmet vermektedir
Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın
|
|
|