08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiçeklidüz İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Çiçeklidüz İlköğretim Okulu - Çiçeklidüz İlköğretim Okulu Hakkında - Çiçeklidüz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çiçeklidüz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çiçeklidüz İlköğretim Okulu Resimleri
içeklidüz İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiçeklidüz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiçeklidüz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiçeklidüz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çiçeklidüz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇİÇEKLİDÜZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çiçeklidüz Köyü
Telefon Numarası: 4622473100
MİSYONU
Atatürk ilke ve ınkılaplarını benimsemiş , temel değerlerine sahip, bireysel farklılıkları dikkate alan ,araştırma,sorgulama becerileri gelişmiş ; yaşam boyu öğrenmeyiilke edinmiş, insan haklarına saygılı ,demokratik cumhuriyeti özümsemiş iyi insanlar yetiştirmektir
trabzon meb gov tr
|
|
|