08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgın
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz arsası H Habibe DİLEK tarafından bağışlanıp 1961 yılında eski bina yaptırılarak eğitim ve öğretime açılmıştır
İlköğretimin sekiz yıllık olması sebebiyle ,ihtiyaç olan derslik 1999 yılında hayırsever H Nuriye ERZURUM tarafından beş derslikli yeni bina bitirilerek ihtiyaç karşılanmıştır Okulumuzun 11 adet dersliği, 18 adet bilgisayarı, 3 adet renkli televizyonu, 3 adet vcd’si, Bilgisayar laboratuarı, okul bahçesi ,Basketbol ve Voleybol sahası, Minyatür futbol sahası, her sınıftaoyun ve tören alanı mevcuttur
Bugün ilköğretim okulu olarak 6 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 Ana Sınıfı öğretmeni ,3 sözleşmeli , 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı ve 1 hizmetli , 268 öğrenci ile eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir 
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AYVATDEDE MAH CUMHURİYET CAD
Telefon Numarası: 3328816086
Faks Numarası:
E-mail Adresi: cumhuriyetilgin42@hotmail com
Web Adres:ilgincumhuriyet meb k12 tr
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz