08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sinik İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Sinik İlköğretim Okulu - Sinik İlköğretim Okulu Hakkında - Sinik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sinik İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sinik İlköğretim Okulu Resimleri
Sinik İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sinik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sinik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sinik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sinik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SİNİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞİNİKBELDESİ
Telefon Numarası: 4622626161
Kurumun Misyonu :
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara;nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır
Kurumun Vizyonu:
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru,Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir
trabzon meb gov tr
|
|
|