08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilce İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Yeşilce İlköğretim Okulu - Yeşilce İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilce İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilce İlköğretim Okulu Resimleri
Yeşilce İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yeşilce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YEŞİLCE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Akpinar Yeşilçe Mah
Telefon Numarası: 4622587475
Kurumun Misyonu :
Ülkemizin geleceğine hizmet edecek milli ve manevi duygulara sahip çağdaş bir Türk nesli yetiştirmektir
Kurumun Vizyonu:
Kendisini ve çevresini iyi tanıyan milli ve manevi değerlerini iyi bilen ve bu özelliklerle donanmış bilimsel düşünebilen erdemli kişiler ve bu kişilerden oluşan bir toplum yetiştirmektir
trabzon meb gov tr
|
|
|