08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı Erenler Esentepe İlköğretim Okulu - Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında - Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri
Erenler Esentepe İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erenler Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erenler Esentepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erenler Esentepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Erenler Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ERENLER ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Erenler Beldesi
Telefon Numarası: 4627281609
OKULUN MİSYONU:
Çağın gereklerine uygun öğrenci merkezli bir eğitim öğretim ortamı hazırlayarak kendisi ve çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaken gelişmiş bireyler yetiştirmek
OKULUN VİZYONU:
Mesleğini ifa etmekten mutluluk duyan öğretmenler ile öğrenmeyi öğrenmiş öğrenciler yetiştirmek
Çevresinde idari, öğremenleri, personeli ve öğrencileri bakımından varlığını hissetiren bir okul olmak
webrehberi biz
|
|
|