08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestanelik İlköğretim Okulu Araklı Tranzon
Araklı Kestanelik İlköğretim Okulu - Kestanelik İlköğretim Okulu Hakkında - Kestanelik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kestanelik İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kestanelik İlköğretim Okulu Resimleri
Kestanelik İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kestanelik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kestanelik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kestanelik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kestanelik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KESTANELİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KESTANELİK KÖYÜ
Telefon Numarası: 4627281018
Faks Numarası: 4627281018
OKULUN MİSYONU:
Tüm çalışanlarımızla birlikte Türk Milli Eğitimi’nin temel amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır
OKULUN VİZYONU:
Atatürk ilkeleri ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, araştıran-sorgulayan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmektir

webrehberi biz
|
|
|