08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Köprüüstü İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı Köprüüstü İlköğretim Okulu - Köprüüstü İlköğretim Okulu Hakkında - Köprüüstü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Köprüüstü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Köprüüstü İlköğretim Okulu Resimleri
Köprüüstü İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Köprüüstü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Köprüüstü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Köprüüstü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Köprüüstü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÖPRÜÜSTÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Köprüüstü Köyü
Telefon Numarası: 4627361110
Okulun misyonu:
Her okulda olduğu gibi kaliteli eğitim öğretimin yanında köyün sosyalleşmesi ve velilerin eğitim öğretimin devamının gerekliliği konusunda bilinçlendirilmesi
Okulun vizyonu:
Eğitim öğretime her geçen gün getirilen yenilik ve gelişmeleri sahip olduğumuz imkanlar ölçüsünde öğrencilerimize aktarmaya çalışmaktayız

webrehberi biz
|
|
|